Preskoči na glavno vsebino

Janšev imperij laži



Maratonci tečejo zadnji krog? Zadnji krog že, zadnje tekme pa zagotovo ne. Kdo so maratonci slovenske politike? Janez Janša, Borut Pahor, Karl Erjavec, Milan Zver, Lojze Peterle, Ljudmila Novak, cela četa staroselcev iz SDS-SD in kup večnih drugorazrednih tekačev, ki pred vsako tekmo zamenjajo ekipo. Drugorazredni so sploh katastrofa. Kot vrhunski nogometaši, ki so prišli v »leta«, kopačk pa nočejo obesiti na klin. In potem na stara leta brcajo v tretjerazrednih eksotičnih ligah, da s svojim imenom pritegnejo kakšnega firbca na tribune. V resnici pa s tem razvrednotijo pečat, ki so ga pustili na vrhuncu kariere. Tako je z našimi drugorazrednimi maratonci. Našteval jih ne bi, saj jih vsi dobro poznate.

Nobena skrivnost ni, da Janša dobesedno kopira politiko in kampanjo, ki je v Belo hišo pripeljala norega senilnega Trumpa. Amerika first vs. SDS first. #zate. Trump je obljubljal zid na meji z Mehiko in izgnal priseljence, Janša obljublja in počne podobno. Zmago so Trumpu baje prinesla družbena omrežja Facebook in Twitter. Vojska njegovih trolov je širila lažne novice med populacijo, ki so jo prej obdelali v Cambridge Analitiki. Janša je v zadnjem letu serijsko ustanavljal lokalne medije in portale. Njegov kronski dragulj je seveda valilnica laži in nestrpnosti Nova24TV. Pozabil je le na eno malenkost, Slovenija ni Amerika!

Janša se ni včeraj spomnil na umazano predvolilno kampanjo. Brezplačniki, v katerih je grobo obračunaval s političnimi nasprotniki in o njih širil resnično umazane laži, so bili temelj na katerem danes stoji imperij laži. Kdo je stal za breplačniki in kdo je pisal pod psevdonimi, je slovenska javnost hitro ugotovila. Nikoli pa ni bil nihče javno ožigosan, da se je posral na novinarski ceh za rumeno modri blagoslov.

Včeraj sem dobil  nekaj gradiva iz vrst sovragov. Gre za stare papirje, ki bi morali končati v rezalniku za papir. Na več straneh je razvidno, da je 11 novinarjev dobivalo honorarje iz slamnate družbe, ki jo je v ta namen ustanovil član stranke SDS, pokojni dr. Zagožen. Vsak novinar ima v teh papirjih psevdonim. Poiskal sem par starih brezplačnikov in v njih poiskal imena, ki jih je dr. Zagožen za izplačila označil in povezal s pravimi imeni. Kralj z največ teksti in izplačili je z naskokom Miro Petek. O ostalih mojstrih pisanja, višini honorarjev in prispevkih na vip strani.

TEŠ 6. Pahor ne bo odstopil. Niti, ko bo ovaden. Niti, ko bo hodil na sodišče. Odstopil ne bo niti takrat, ko ga bodo zaprli. Najbrž računa na Janševe prijatelje na Ustavnem in Vrhovnem sodišču. Da ne pozabim poslancev SDS, ki bodo zagotovo glasovali, da se Pahor vozi iz Doba na Erjavčevo. Si predstavljate Pahorjev Instagram izza rešetk? Sfukan ponižan mops.

Nič ne bo, brez skrbi. Gre za zaščiteno vrsto pri nas. Pred meseci mi je sestrična poslala depešo, ki jo je uradni Zagreb poslal uradni Ljubljani. V depeši MUP zahteva zaslišanje treh slovenskih državljanov, Lahovnika, Čirića in Lovšeta. Ko sem to omenil na Twitterju, me je Miloš Čirić takoj označil za lažnivca po »dolžnosti«, Frutkovih blodenj pa ne spremljam. Depešo sem poslal višjemu kriminalističnemu svetniku na MNZ (Litostrojska) z vprašanjem, če gre za verodostojen dokument? Mogoče mi je sestrična poslala ponaredek, nikoli ne veš. Čiriću bi se opravičil, če bi se izkazalo, da gre za fake doc.

Depeša je prava. Kdo na MNZ jo je pospravil in preprečil, da bi kdo na pogovor poklical omenjeno trojico, je vprašanje za specializirano državno tožilstvo. Glede na to, da so v korupcijo TEŠ 6 vpleteni levi in desni prvorazredni akterji, odgovora nikoli ne bo.

End.     

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je