Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 30. april 2018

Homeland of fagotsČasi so takšni, da vas je večina nekje na lepšem. Za elito je čas za užitek in počitnikovanje, za ostale pa? Kako preživeti npr.! Prazniki nekoč in danes. Kot noč in dan. Danes se vsak praznik izkoristi za politično obračunavanje, delitve in utrjevanje sovraštva. Rdeča zvezda gor, rdeča zvezda dol. Janševi verniki goreče trobijo o zlih namerah Svetlane Makarovič in župana Jankovića? Krvava zločinska rdeča zvezda? Prepovedati, sežgati…, celo tisti impotentni pofukelj Pavel Rupar se je javno obregnil ob njo. Rupar? Škoda besed, čeprav bi lahko spisal roman o njegovem delovanju v SDS in njegovih podvigih, zaradi katerih se ga je odrekel celo Janša. Pa ne gre za njegove nekaj desetletij mlajše kurbice, ki so imele vse po vrsti težave z drogami in organi pregona. Drugače se ni moglo končati, kajne Pavel Tržiški!

Na rdečo zvezdo imam za razliko od večine lepe spomine. Verjamem, da jih imajo tudi tisti, ki danes po »defaultu« #SDSzate nažigajo po njej.

Kaj pa križ! Krščanski križ, verski simbol onega klošarja Jezusa Kristusa? Meni gre križ na kurac. Na kurac mi grejo kapelice in kipci Marij, ki jim iz oči sije sla po seksu, ker je za njih prepovedan sadež. Zato se v cerkvah množično posiljuje vaše in naše otroke. Križ bi prepovedal. Župnike pa na kol nataknil. V bodoče bom najbrž sesul kakšno jebeno kapelico in Marijo počastil z »zlatim tušem« (Pahorjev domobranski zid sem že poscal).

Se zavedate koliko milijonov ljudi je bilo pobitih v križarskih vojnah in inkvizicijah? Najbrž ste pozabili. Morda mislite, da gre za mit ali pravljico, kot je pravljica Biblija!

Rdečo zvezdo sem nosil, ko sem bil star 18 let. V JLA, na kar sem ponosen. Kako dekleta gledate na današnje mehkužce ne vem. Vem pa, da tudi v real lajfu in na cesti ni več pravih »tipov«. Neki novi klinci so v igri, pomehkuženi pedri tipa Čašper Tič. Zato pa gre odlično sex shopom. Le kaj bi porekel farški pedi Primc; "Očiti, pa stari očiti« .., halo?

Slovenija je postala peder land.

end

tekst na Mikstone