Preskoči na glavno vsebino

Stekli psi

ubil te bom svinja komunistična


Predvolilni čas je podoben pustnemu karnevalu. Maškare se norčujejo iz nas. Kakšna neverjetna združba odpisanih drugorazrednih desničarjev se je našla pod imenom » Združena desnica«. Od totalno v času izgubljenega Primca do večno užaljenega kmeta Kanglerja. Zraven je svoje mesto našla bivša podpredsednica SDS Sonja Ramšak, kar niti ni presenečenje. Njihov realni domet je mogoče 1%. Primc in njegove nazadnjaške ideje o družini in otrocih bi morda prodrle v 17. stoletju, danes pa se slišijo grozljivo.

Novinar Bojan Požar se ima za nov obraz. Da nima realnih možnosti niti za 1% glasov, je Bojanu najbrž kristalno jasno. S to kandidaturo očitno poskuša oživeti umirajoči Požareport in obstati. Druge pametne razlage ni. Čeprav je Požar novinar in ve, da je pod drobnogledom stanovskih kolegov, se gre mirno zlagat, da je pravnik. Požar kot Požar. Lažnivec? 

Predvolilni čas je idealno okolje za verske in strankarske blazneže na družabnih omrežjih in forumih. Stekli psi desnice na twiterju besnijo 24/7. Prava poplava sovražnega govora, groženj in lažnih novic. Na SLO twiter sceni je postalo običajno, da k besnim izlivom iz obeh strani udeleženci dodajo še @policija! Kaj poreče @policija?

Nič. Če bi @policija reagirala na vsak tvit Janše, Vojeta, Lucije in podobnih, bi lahko zaposlila četo IT-jevcev in tri Ornige, pa bi vseeno pregorela. Kultura in nivo bi ostala ista. Najbrž vsak, ki ni versko ali sektaško blazen, dobro ve, kdaj gre za prazne grožnje zagrenjenih ljudi. Če bi jaz za vsak zapis ; Kunstlja je treba ubit in podobne, tekal k odvetniku in na policijo, bi bilo sodišče zasuto z bedarijami. Jasno mi je, da gre za prazno lajanje. Če pa bi hotel koga jebati, po črkah zakona so to resne grožnje.

kiler?
Sodišča te prazne grožnje jemljejo smrtno resno. Jaz poznam ogromno ljudi, ki v jezi namesto kletvice zinejo npr.; ubil te bom, ubila te bom. Pa se sliši skoraj ljubkovalno. Otrok polije sok. Mama živčno; joj tamala, ubila te bom. Čez pet sekund jo seveda objame in obriše sok. Kakšen bolnik, ki bi to slišal, pa tej mami lahko zakuha sranje. Grožnje s smrtjo otroku. Naj vam ne bo smešno, ker poznam sodnice na ljubljanskem okrajnem in okrožnem sodišču, ki bi to mamo gladko spoznale za krivo.

Vrni mi denar, če ne te fuknem v Ljubljanico. To sem bolj za šalo kot ne rekel nekemu odvisniku pred 15 leti. Grožnja s smrtjo. Ne se hecat, lepo prosim. Vsak od vas najbrž večkrat na dan izreče nekaj, kar lahko bolni um okarakterizira kot grožnjo. Če danes zamudiš kosilo z mojimi, te bom ubila. Ha, ha. Kaj pa, če gre ta tipček iz žlehtnobe to prijavit? Takrat veljajo samo fakti. Ste izjavili ta stavek, da ga boste ubili, če zamudi? Ja, ampak …? Nič ampak, Ovadba!

Kako stvari stojijo, je na svojo koži občutil Jure Mastnak. Ni šale z besedami, če te besede oplazijo verske in strankarske blazneže.

Dragi sodržavljani, a se vam je res že toliko odpeljalo. In vsem tistim, ki ste v državnih službah na funkcijah preiskovalcev, tožilcev, sodnikov? Obnašate se natančno tako, kot je za plačance Nove24TV napisala Tina Lucu. Kot, da bi vas iz ketne spustili v službo, kjer slepo brez vsakega občutka za realno življenje sledite črkam.

Tale pogodba je nenavadna, reče sodnica, ki v življenju ni podpisala nobene pogodbe. Razen mogoče 
za najem stanovanja. In tako na vseh ravneh.

Šarcu se očita, da nima programa. Najbrž ga ima, ampak program itak nikogar ne zanima. Ljudi zanima rešitelj-mesija. Programi so itak vsi všečni in zlagani do konca. Vse stare stranke tretje desetletje »svirajo« programe, počnejo pa povsem nekaj drugega. Programom ne verjame nihče. Ker upanje umira zadnje, bo Šarec nesporni zmagovalec letošnjih volitev. Marjan, srečno v močvirju korupcije in organiziranega kriminala, ko pride tvoj čas. end

izviren tekst je na strani Mikstone

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je