Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 26. marec 2018

Mostrarmi il denaro

judež & judež


Vedno ista dilema. Začetek je najbrž povezan s prvim dnevom v tednu, druge razlage ni. Zadrega? Najbrž! Kakšna, boste izvedeli, ko bo čas. Branost bi najbrž poskočila, število tožb pa potrojilo. Vem kaj sem hotel danes spisati. Nekaj o aktualni politiki in bistvu umazanega dogovora, ki sta ga Židan in Erjavec sklenila Cerarju za hrbtom. Ker je predvolilni čas, je treba s tresočo roko pritiskati tipke na prenosniku. Vsaj s tako tresočo, kot ga Urška otrese Janezu na predvečer Cvetja v jeseni, da bolne ustave na katero onanira Teršek sploh ne omenjam.

Erjavec je ljudski klovn, ki mu uspeva v nedogled nategovati upokojence in jahati vse vlade z njihovimi glasovi. Za Židana je sploh škoda besed. Cerar pa? Naj gre čimprej v pozabo on in njegova nesrečna vlada. Ni on kaliber za liderja te države, niti svoje stranke. SMC je še en zgrešen projekt in izgubljen čas za Slovenijo. Če bi zdaj razlagal kako sta ga nategovala partnerja v vladi, bi ga opravičeval. Tega pa si ne zasluži. Najbrž ga je samo dobro premišljen odstop rešil usode PS in DL. Največja težava novih strank so volivci. Nove stranke nimajo svoje baze. So za trenutek všečni, poberejo glasove »starim« strankam, potem pa sledi brodolom na Antarktiki. Mišić danes najbrž futra pingvine v Luki Koper. Na Antarktiki bi pocrkali, če bi čakali na Jankovićeve pravljičarje.

SD, SDS in DESUS imajo trdno volilno bazo. Karkoli že počno liderji in izpostavljeni člani, obstoja strank ne ogrožajo. Pri novih pa je druga zgodba. Do zdaj so jo spoznali še vsi »novinci«. Kaj torej prinaša LMŠ? Štiri leta bomo vrgli stran, če Marjan Šarec res postane predsednik vlade. Ne agitiram za nikogar, razumem vas pa res ne. Razumel bi bebce, vas pa nimam za to.

Ugleden gospod, nekoč volivec stranke SD; Volil sem PS in Jankovića, katastrofa. Potem sem dal glas SMC in Cerarju. Še večja katastrofa. Tokrat bom dal glas LMŠ in Šarcu. Tako kot on, razmišlja večina vas. Če povzamem. Volitve so za vas loterija. Nihče od vas ni vedel kaj prinaša PS in za njo SMC. Še manj se vsem skupaj sanja, kaj prinaša LMŠ. Vodenje države ste pripravljeni zaupati županu manjše občine, čeprav ne poznate nikogar iz njegove ekipe. Ne poznate niti Šarca, zadostuje vam prazna vsebina in bildanje dominantnih medijev. Slovenci ste res ultra hazarderji.

Aja, Šarca poznate, se opravičujem. Odličen dramski igralec, komedijant in še kaj. On bo pravi. Kaj pa Zlatko Zahovič. Odličen bivši vrhunski nogometaš. Zabaval in navduševal je ves svet, ne samo občinstva radia Ga Ga. Navdušuje ga tako ali drugače še danes. On in lista Zlatka Zahoviča, to bi bila res zmagovita formula za naše volilno telo.

OP. O tistem posnetku Tiča in mladoletnikov v nekem jacuziju ali bazenu! Ne vem kdo je to poslal z »izzivom«, če imam jajca to objavit. Ne, nimam. Pošlji to Požarju ali hišni cipi Marjanci na Linhartovo. Tam bo odziv pravi. Lahko bi objavil kaj res umazanega, če bi hotel nove težave. Ali res mislite, da si poleg stampeda domobransko buzerantskih tožb, želim na glavo nakopati zaposlene v MGL, Drami, Kolodvorski in Kranjčevi? Zaenkrat ne.

Ne gre tole. Bom napisal preveč, pa bo sranje. Za vsebine, ki niso javno dostopne, nisem odgovoren na sodišču. Iz tega sledi, da bom packe razgalil na strani, ki ni javno dostopna (Mikstone watching you). Ali krajše;