Skupno število ogledov strani

petek, 23. marec 2018

Lažnivi ali nesposobni Janez?

Značka iz Trbovelj iz leta 1941. Izdana za skupno proslavo komunistov in nacistov 1. maja 1941.


Fake News! Največji lažnivci prihajajo iz vrst SDS. Kakšen je namen te umazane laži, da ne zapišem provokacije? Najbrž ne ve Alenka niti sama. Ker je predvolilni čas, bi pomislil, da nagovarja volivke in volivce? Koga pa lahko nagovori s to dokazano lažjo? Nikogar. Gre za utrjevanje lažnega domoljubja v lastnih vrstah. Verniki Janševe sekte namreč verjamejo, da so na oblasti komunisti. Verjamejo oz. hočejo verjeti, da je vse zlo na svetu rodil komunizem. Celo Hitlerja in fašizem. Trdno so zabetonirani v veri, da je Janša odrešitelj od komunizma? Komunizma zdavnaj ni več, zato je vse kar zganjajo navadna paranoja za maloumne in neizobražene obiskovalce nedeljskih maš.

Janša je poleg Pahorja edini še aktivni komunist iz nekdanje Jugoslavije. Vse metode, ki jih furata Janša in SDS so izključno »udbovske«. Edina šola, ki jo je Janša poznal je bila udbovska. In vsi njegovi izpostavljeni medijski verniki so bili nekoč udbovci. Od Jožetov, Franclov, Tonetov do vseh Vinkov, ki sem jih kdajkoli spoznal. Nova24TV je zadnja trdnjava v obliki bivše SDV. Tista izjava Lucujeve o Rantu in ostalih v kleti na Linhartovi, je še kako resnična. Le, da gre za mentalno klet.

Goljufivi ponarejevalec, lažnivec po defaultu, po srcu ustaš in gnoj, je za vernike sekte najbolj verodostojen zgodovinski vir? Nekaj mi ne da miru. Občutek imam, da Janša noče prevzeti oblasti. Ne, da ne more zmagati na volitvah. Tip noče zmagati, ker mu vloga večne žrtve in prvaka opozicije nudi precej bolj udobno življenje kot na oblasti. Za večno vlogo prvaka opozicije potrebuje ravno to, kar je ustvaril. Sekto maloumnih nergačev, ki se enkrat bojijo komunistov, drugič neslovencev, tretjič migrantov, četrtič napredka in razvoja.

Če je Janša res tak izredni politični strateg in analitik, kot ga opisujejo mediji in politični nasprotniki, potem nekaj ne štima. Konstantno ponavlja katastrofalne napake, ki ga vedno znova stanejo zmage na volitvah. Je to del njegove izredne analize in vrhunske strategije? Ne bi rekel. Če držijo zgornje trditve o Janši, potem drži tudi to, da namerno izgublja volitve. Bolj se nagibam k trditvi, da je Janša okoren strateg in za en kurac analitik. Vse njegove analize dajo iste rezultate. Murgle, Kučan, Udba, Moskva. Ajde odjebi Janez. Pejt k psihiatru.

Če koga zanima posnetek Janševega govora v Kadetnici Maribor, nekateri slušatelji so govor posneli. Šlo je za predvolilni obisk in politično agitiranje. Kaj bo rekla ministrica Katičeva, ko bo slišala, da je Janša slušatelje prepričeval, da je ministrica za obrambo nastavljena s strani globoke države in, da je njena naloga uničenje vrednot osamosvojitve?

The clip comes on a mikstone.si blog soon.

Viva SDS. end