Skupno število ogledov strani

petek, 16. marec 2018

Gestern

foto Pigs Parlament (Slo Punk)


Saj bi kaj poglobljenega spisal o dogajanju zadnjih dni, če bi imel voljo. Pa je nimam. Vse kar bi napisal o odstopu Cerarja in dogodkih, ki jih je s tem sprožil, vi že veste. Prepričan sem, da prav vsak, ki površno spremlja dnevno dogajanje na politični sceni, ve zakaj gre. Od vseh teh obrazov, starih in wanabe novih, se mi naravnost obrača. Kdo pri zdravi pameti bo dal glas Primcu ali npr. Požarju? Škoda besed, kakšne ta dva izgubljena primerka izjavljata. Ko bosta ona dva v vladi! S kom se bosta povezovala! S kom bosta obračunala! Dragi moji, to je podobno kot, če bi vam jaz razlagal, kaj bom zgradil na Marsu. Žalost in katastrofa, da lažniv in povsod odjeban wanabe novinar sploh dobi prostor v resni politični tekmi. Kaj naj si mislim o Primcu? Kar govori, so popolne nebuloze. Mimo tega pa se že nekaj časa sprašujem?! A je ta tip pedofil? Z njim zagotovo ni vse ok.

Matej Tonin poudarja, da je nova sila. Nov obraz si ne upa ziniti. Ta samo oklicana nova »sila« kilave vrste je bil že leta 2004 svetovalec v stranki NSi. On in Vrtovec sta navlekla Novakovo, naj kandidira za predsednico. Ona dva sta ji polnila glavo s predsednico in ji žagala vejo. Po pušioni Predsednica ni več prišla k sebi. Tonin pa je zbral temne sile za njen odstrel. Ko je Novakova dojela kaj se dogaja, je odreagirala. Ponudila je odstop in za v.d. do kongresa predlagala Horvata. Nove sile v NSi so to pričakovale, zato so Horvata vnaprej »obdelale«. Novakovi se boš zahvalil za ponudbo, če do nje pride, so mu nove sile prišepnile na predvečer zadnje večerje predsednice.

In če ne, je zanimalo Horvata? Če jo ne boš zavrnil, boš najbrž postal bralec Mladine. Namig je bil jasen. Če sprejmeš ponudbo, te čaka mina v tedniku Mladina. Potem boš moral itak odstopiti.

        Predvečer in »Večer« sta bila sicer precej »spice«, ampak z navajanjem konkretnejšega dogajanja bi izdal vire in najbrž spet kasiral kakšno tožbo. Rezultat pa vam je znan. »Nove sile so prevzele NSi in prišel je čas kofetkanja. Čisto osebno sem bil presenečen le nad tem, da so mu je grozili z afero v Mladini? Pričakoval bi grožnje z NOVA24TV ali Reporterjem.

foto Pigs Parlament (Slo Punk)
Kako v resnici stoji NOVA24TV, je bilo včeraj jasno tudi največjim vernikom sekte. Vlada pade, pri njih pa so strašili duhovi. Dogajanje je bilo blizu vrelišča, šefi strank z Janšo na čelu pa so bezljali med Kolodvorsko in Kranjčevo. Še Janša včeraj ni imel časa za svojo obskurno televizijo. Prostituiral se je na nacionalki, potem pa je šla karavana k Slaku. Na Linhartovi včeraj pa!; Tomašič je moral v klet po zaposlenega samo zaradi Požarja in Primca. V kleti pa veselje, ker bo mir pred Mahničem. Svetina, Ferjan, Rant in oni krivokljun so sužnji Tomašiča. Čisto verjamem Ornigu, da jih zlorabljajo. Sicer pa, ko jih jebe retardirance.

Kahla je spizdil v Las Palmas, nadaljuje svojo bitko za upokojence. Židan pa? Ne vem, če si kdo normalen še upa v koalicijo z Erjavcem ali Židanom. To je kot poroka z največjo domobransko smetjo. Izdaja na kvadrat. Najbrž ni etablirane stranke na Slovenskem, ki ji Erjavec še ni zaril noža v hrbet! Nekaterim celo večkrat. Židan je do zdaj bolj zabadal nože v lastni stranki. Od včeraj vemo, da je prav takšen tudi v koalicijskih razmerjih.

Manjkal je Šarec. Po volilni nedelji se bosta tako Erjavec kot Židan plazila pred Šarcem in ga kovala v zvezde. Za preživetje bo šlo.