Skupno število ogledov strani

četrtek, 22. februar 2018

Glas upokojenca( v nebo vpijoče);


Da, res je. Nam upokojencem nihče ne daje neke miloščine, to kar ima danes ta država in nove generacije, smo ustvarili samo mi in nihče drug! A tega vam pokvarjeni politiki in njihovi plačani pisuni ne bodo povedali, kaj šele priznali!

Saj še danes skoraj vsi bivate v stanovanjih in hišah, ki so bile zgrajene v času socializma z našim delom, našim odrekanjem od plač za stanovanjske sklade.
Imeli smo tudi pokojninski sklad, ki je bil poln denarja, dovolj za naše pokojnine, pa ga je Peterletova ali 
DEMOSOVA vlada združila z državnim budgetom, da je lahko spravila v predčasne upokojitve miličnike UNZ, oficirje in druge, ki so jim bili nevarni. Takrat se je govorilo tudi o več nepremičninah in stanovanjih, ki naj bi jih s tem denarjem kupili v sosednji Avstriji – za vsak slučaj, če bi morali bežati.

Nato nas je Peterletova vlada s spremembo datuma obračuna inflacije ogoljufala pri izračunu penzij za inflacijo enega leta.

Drugi rop pa je opravila Ropova vlada, ki je v izračun osnove pokojnin skrila posebni količnik, ki osnovo za pokojnine vsako leto zmanjšuje za 1,4 procente … in še bi lahko našteval.

IN NIKAR NE GOVORITE, DA DANES DELATE ZA NAŠE POKOJNINE, KER ČE MI IN ŽE NAŠI STARŠI NE BI ZGRADILI TOVARN, PODJETIJ, ŠOL, BOLNIC... KJE BI VI DELALI!
In še veliko bolje bi živeli, če ne bi dovolili lopovom in kolaborantom, da pokradejo ali razdelijo gozdove, največje in najboljše tovarne, podjetja itd.

Ne gre torej samo za solidarnost med generacijami, ampak tudi za pošten in zaslužen odnos do starejših.
Pa ne pozabite: Tega, od česar živite, vam niso dali tako imenovani demosovci ali kvazi osamosvojitelji, ampak tisti, ki so zgradili to domovino, jo dvignili iz zaostalosti in ruševin.”

to je to

miloš ivančič