Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 26. februar 2018

Further VFebruar ima tokrat samo 28 dni. Še dobro, ker zimo in mraz slabo prenašam. Kar se mesečnih obveznosti tiče, pa ne bi imel nič proti, če bi se mesec raztegnil za kakšnih 14 dni. Mesec Marec bo prinesel spremembe na strani, ki je pred vami. Prison blog sem že pred leti spremenil v stran za »jebanje« desnih junakov našega časa. Zadnje leto se je s Prison blogom ukvarjala predvsem odvetnica prepoznavnega avtodomarja Vinka. Podjetje, kjer imam najeto gostovanje domene mi je poslalo seznam objav, ki naj bi bili žaljivi do tovariša Vinka. Naj jih umaknem ali pa jih bodo oni. Najprej sem hotel zamenjati ponudnika spletnega gostovanja. V zadnjih osmih letih bi bilo to četrtič. Ne da se mi več, res ne. Zaradi mene lahko zradirate kompleten Prison blog, če bo zaradi tega kdo lažje spal.

Prison bo od zdaj resna stran, ki bo obravnavala aktualne zapornike, pravosodne policiste in akterje razvpitih primerov (Nović, Cakić, Bavčar, Šrot, Furjan …)! Dejan Milić se bo upokojil, ali pa bo pobegnil. Kar vam je ljubše, tako zaključite preteklost. Prison bo neusmiljen, tokrat brez fikcije.

Mikstone watching you (VIP). Gre za plačljivo stran, ki jo že poznate. Od Marca naprej bodo na tej strani samo osebne teme, ki jih ne delim s širšo javnostjo. Na tej strani bom kdaj tekst podprl s »prilogami«, ki jih sicer javno ne smem objaviti. Enostavno zato, ker bi se spet znašel v kazenskem postopku.

Report. Na tej vsem dostopni strani bom pisal o aktualnih dogodkih in ljudeh, ki se bodo ujeli v moj radar. Tole z radarjem ni moja domislica. Odvetnik je na eno od obravnav sodnici rekel, da ne zasledujem nikogar posebej. Da pišem, kar se ujame v moj radar. Jaz pa v smeh. Radar? Kot večina vas spremljam aktualna dogajanja doma in po svetu. Če gre za tematiko, dogodke ali osebe, ki jih poznam iz preteklosti, potem imam o čem pisati. Pozitivnih zgodb ne bom omenjal, ker vas ne zanimajo. Če pa bi že koga pohvalil, bi mu najbrž povzročil težave v življenju. Vse kar bo objavljeno na Reportu, bo hkrati objavljeno na klasiki mikstone1.blogspot.com. Gre za Googlov bloger, kjer se je vse skupaj začelo. Bloger mi je nekakšna garancija, da me podgane ne morejo utišati. V preteklosti so tožili vse, kjer sem imel najeto gostovanje. In povsod so bile težave. Google pa se ne odziva na elektronske grožnje iz pisarn Stušek, Marčič in drugih. Za domeno .si vsak mesec plačujem gostovanje. Ko enkrat ne bom plačal , bodo blog ugasnili. Na Googlu pa je free in safe. Zato bo tam blog ostal forever.   

Zadnje leto se je zgodilo nekaj »prelomnih« stvari v mojem življenju. Stvari, ki me bodo definirale v bodoče. O tem na VIP strani. Da ne zavrnem še koga in potem vračam denar, naj bo jasno;

VIP stran ni za vsakogar. Sem jo že pred dvema letoma začel selekcionirati. Desna podgana ne more plačat in dobit dostop do teh vsebin. Očitne, skrite in sumljive zavrnem. In vsi, ki sem jih zavrnil so v 24 urah dobili plačilo nazaj. Ker bodo teksti v bodoče bolj osebne narave (stvari o katerih do zdaj nisem pisal), nimajo desne podgane in naključni firbci kaj iskati zraven.

Lani jeseni sem postavil dodatno stran za športne navdušence. Komentar tedenskega dogajanja, poudarek na nogometu. Ko sem dobil stran tako rekoč na ključ, pa me je na cedilu pustil nogometni »znalac« Borovnica. Idejo je uresničil z nekom drugim. Če jo je res, nisem nikoli preverjal. Imel sem tudi namen postaviti portal podoben aktualnemu, samo z več avtorji. Pa na koncu nisem našel pravih članov z IQ , jajci in jasnimi mislimi. Bi, ne bi, bom še videl..! Nič od nič na koncu. Če hočeš kaj premaknit, moraš to storiti sam.


Za danes bo to vse. end
the future is now