Skupno število ogledov strani

petek, 23. februar 2018

CEO


Zadnje dni nisem ravno najboljše volje. Utruja me dogajanje na vseh ravneh. Sem lepo napisal, na vseh ravneh. Ajde Miki, koji ti je kurac? Na kakšnih ravneh? V resnici se ne pogovarjam sam s seboj, čeprav se jih precej trudi, da bi se začel. Baje je to eden od znakov, da se ti je odpeljalo. Komu naj povem, kako je vse skupaj noro? Kaj naj sploh še pišem? Katere besede naj uporabim, da ne bom prizadel čustva vernikov, da ne bodo zaradi mojih stavkov lulali v postelje, tekali k psihiatrom in Stušku, ki je odprl odvetniško pisarno #mikstone. Tole s Stuškom je še ena nepotrebna bolna zgodba. Tip se je specializiral za tožarjenje v zvezi s spletom. In prav vsi moji tožniki razen Gorenaka, so najeli njega. Šest let že gledam to rdečelično prašičjo faco. In očitno jo bom še naprej. Stušek zastopa vse prizadete plus morilca Oražma v tožbi proti filmu režiserja Baboška. Prvoobtoženi sem jaz. Ostali obtoženi (Šurc, Brajer, Cvetežar …) so se že sestali in očitno dogovorili, kako se bodo vlekli iz zagate v katero jih je spravila Furjanova. Brez prvoobtoženega, ker bodo očitno »krivdo« valili name. Včeraj žalostna novica, da je umrl Ivo Leban.  Še to. RIP#plavonebo

foto media speed
Bojevnica v imenu samopromocije me je zaradi včerajšnje objave že zablokirala in obrnila ploščo? Pa sem samo napisal, kar večina že ve, mene pa je vse skupaj dobesedno dušilo. Cilj opravičuje sredstva? Ok. Ko pa ugotovim, da je cilj pravzaprav večno razvlečena zgodba, katere rdeča nit je zgodba BF, se tega ne grem. Podporniki zgodbe, vas naziva. Kakšne zgodbe, če lahko vprašam. Kje je kakšna zgodba? Ne boste verjeli ampak BF je zelo prizadeta, ker jo Njavro, Oražem in Poje niso tožili. Nezaslišano. Glavna igralka je izpadla iz predstave. Iz lastne zgodbe. Kako nestrpno je pričakovala tožbo, da bo šla zgodba naprej. Potem pa šok. Scenarij za bojevnico, ki so jo Janševe zle sile obtožile, je splaval po vodi.

V imenu denarja. Dajte denar za podnapise, zgodba se nadaljuje. Bodi sprememba, daj pare. Kakšna sprememba pa? Nateg še s tvoje strani. Kdo pa bo to gledal, če že doma ne gleda nihče razen »podpornikov« zgodbe. Jezen sem, da se mi kadi iz ušes. Kar najbolj boli je dejstvo, da morilec ne bo nikoli kaznovan. Če ni večjega cinizma kot je ta; morilec ne bo kaznovan, ker ga je zaščitila pravna država. BF pa po nasvetu levih aktivistov s peticijo poziva k spoštovanju pravne države v primeru smrti vojaka Furjana. Pa jih razumi, če si pameten. Pravna država in davkoplačevalski denar. Od tega se mi takoj obrne do konca.

In jaz nisem nobena svinja, kot zdaj vpije BF. Ime morilca ve tri leta. Iz filma je bil izrezan samo zato, da bo nadaljevala zgodbo do celovečernega filma, kjer bo končno povedala kar že veste. Morilec ima ime in priimek; Franc Oražem. In  zaradi njene zgodbe, ki je postala njen »life style«, morilec ne bo nikoli sedel na zatožno klop.

"bojevnica"
Zdavnaj sem rekel, da ne bom nikoli več del nečesa zlaganega, pa naj bo za še tako vzvišene cilje. Nisem, ne bom. Odjebite. Resnica je delikatna zadeva pri nas. Očitno sem eden redkih, ki otresam z resnico in pri tem ne izbiram besed. Zdavnaj sem zaradi spora in razhoda z Janšo izgubil dolgoletne »prijatelje« in »znance«. Ni mi žal za njih. In za vse vas, ki boste potočili solzico sočutja za lažno bojevnico (ker se je zredila za 30 kg, je mogoče res nevarna za borbo), mi ne bo žal.


CEO! To sem jaz. Jaz sem master cheef svojega življenja. Jaz sem prva zvezda, nikoli ne bom vernik ali sledilec. In nikoli ne bom utihnil, ko bo kdo v imenu resnice nategoval ljudi. Podpornik katere zgodbe ste vi?

Čaka me zoprn zdravniški pregled, ki se ga izogibam. V izogib novim tožbam in jebadam sem ponoči umaknil vse zapise, ki so tarča kazenskih postopkov. Če bi imel zgodbo in podpornike, bi se mogoče šel. Tako pa se šest let sam vlačim po sodiščih, zbiram denar za odvetnika in vedno kasiram polne porcije. Za nameček me še podgane zmerjajo, da sem plačanec Murgel. Pa pizda vam materina, če bi te »Murgle« res obstajale, bi šel sam potrkat na njihova vrata. Pa jih ni. Ljudje vas desne podgane zastonj sovražimo.

Na trenutke me prime, da zaprem tale comp in ga nikoli več ne pogledam.

Kako je že šlo naprej? Planica. Domači udbovci so se uprli ukazom zveznih udbovcev. Dva pripadnika gorenjske udbe sta prisilila žirijo, da je prestavila začetek prve serije, čeprav so bile vremenske razmere idealne. Na prizorišče zapleta je v spremstvu varnostnikov prišel veliki gobar iz Martuljka. Milica je privedla pomočnika trenerja (Yu), ki je še vedno edini vedel, kje tiči mladi Nemec. 30 minut do začetka prve serije. Stasi zahteva, da pomočnik trenerja (Yu) prenese njihovo »grozeče« sporočilo skritemu skakalcu. Pomočnik odkloni, ker ne zaupa vzhodnim Nemcem, noče odkriti kje tiči Nemec. Posredujeta  gobar in načelnik gorenjske udbe.  15 minut do prve serije .V spremstvu milice in domače udbe na prizorišče pride še politični vrh takratne socialistične republike Slovenije. Zdaj med reprezentanti Jugoslavije, DDR in Poljske ni več skrivnost, kaj se dogaja. Stasi je izoliral člane DDR reprezentance od ostalih udeležencev. Spiker objavi, da je prva serija prestavljena še za 30 minut. Pozove predskakalce.

Televizijci zaradi zamika prenosa zahtevajo pojasnila. Gobar in takratni republiški sekretar mečkata v rokah depešo iz Beograda in zahtevata »izvršitev naređenja«. Pomočnik (Yu) v spremstvu milice in agenta udbe odpelje DDR pogajalca k skritemu skakalcu. 


Ne da se mi več tega brat in pisat tako, da nikogar ne izdam in nič ne povem. To nisem jaz. Mikstone blog bo vedno Mikstone, ali pa ga ne bo. end