Preskoči na glavno vsebino

Poročilo


Novo leto se je začelo. To pa je tudi vse. Decembrska norija je končana, rezultat pa vsak najbolje pozna sam. Če je kdo upal, da bo v letu 2018 karkoli drugače, se je zajebal. Upanje umira zadnje. Ampak umre, brez izjeme.

Spremljanje naše politike in glavnih akterjev je še vedno nacionalni šport št. 1. Kot bi vsak dan gledali najbolj nor resničnostni šov. POP TV in A kanal ne sežeta »nacionalki« do gležnjev v tem segmentu. Jebeš vse »Kmetije«, »Big brotherje« in ostale oddaje za produkcijo norcev. Nacionalkin tretji program poseka vso konkurenco.

Janševa televizija in portal za folk s posebnimi potrebami orje ledino. Užaljeni in odjebani Peter Janšič je prehitro napisal knjigo o Fake news. Ker Nova24TV je pojem in prvak v produkciji lažnih novic. Dokler lažejo o politiki in zgodovini, so še znosni, da se jim nasmeješ. Ni pa več smešno, ko obsojenega morilca Noviča povzdigujejo v nedolžna nebesa. Zgodba je res neverjetna. Mogoče bi jo razumel, če bi za umor obsodili Janeza Janšo. Tako pa je vsa gonja naravnana proti pravosodju, orožje pa morilec Novič?

Kaj pravi Milko Novič? 31.12. 2017 ob približno 19. 50 uri je Milko Novič klical izza rešetk. Pogovori v zaporih se snemajo, če morda ne veste. Koga je Novič klical dobre štiri ure pred iztekom starega leta, niti ni pomembno. Bolj je pomembno, kaj sta si  povedala;

Napaka. Sem ti rekla, da se ne obešaj na stranko SDS.

Ampak to je bila edina realna možnost, da se izvlečem.

Zdaj pa imaš. Janševi te imajo za Mandelo, kriv si pa vseeno. Sem ti rekla, da zamenjaj Hribernika in pokliči Fišerja ali Krstića. Čeferin te najbrž ne bi vzel, ker si kriv.

Ne mi tega govort, kriv, kriv. Kriv je Jamnik, nihče drug. Brez politične podpore bi bil že na Dobu. Tako pa še imam možnost. Žiga pravi, da imam precej možnosti na Vrhovnem, ker sta zakonca Zobec trdno na moji strani. Če ne bo šlo, je tu še Ustavno.   

Nehaj prosim. Si kaj jedel?

Ne. Paznik mi je prinesel kup čestitk od podpornikov. Kar nekaj denarja je prišlo v čestitkah, bo za kantino. (naprej ni najbolj zanimivo) 

Na televiziji sem zadnjič poslušal izjavo tiste oblajhane kurbe Michelle Laura Kling . Za crknt. Ni uspela priti v sodno dvorano, ker so se tja nabili Vili Kovačič in preživeli bevskači odbora2014. Za plačano kurbo pa ni bilo prostora. Žal. Kako se je repenčila, kaj vse bo ona…!

Krkovič bi odškodnino? Meni se Tone že rahlo smili. Evidentno je, da je tip premaknjen. Živi v paralelnem svetu, njemu vsa psihiatrija tega sveta več ne pomaga. Shizofrenija ni tako nedolžna bolezen. Kar poglejte, kaj je naredila iz Krkoviča.



Morilec v Mercatorju. V soboto 30.12. popoldan sem zavil v Mercatorjev hipermarket v Šiški. Med policami mi nasproti pride nihče drug kot Franci Oražem. Saj mi ga ni treba posebej predstavljati. Oražem je ubil Blaža Furjana. Ker sem vse skupaj obelodanil, me je Oražem ovadil. Poleg Njavra, Pojeta in Suhadolnika. Ovadba? Za vsak slučaj je na tožilstvo romalo poročilo. Spisal ga je kriminalist, ki ga kličejo »Poročilo«. Oražem bo naslednji morilec v naši državi, za katerega bo občinstvo s posebnimi potrebami navijalo, kot zdaj navijajo za Noviča. Nazaj  v Mercator.

Oražmu je zastal korak. Obstal je kot vkopan. Potem je izginil. V naslednjih desetih minutah se je petkrat sprehodil mimo mene in zmajeval z glavo. Ni hotel verjeti, kar je videl. Ko se je prepričal, da sem jaz, je dokončno pobegnil. Korajžno, do Hoste 4A.  Pri tem morate vedeti nekaj. Oražma in ostalih nisem videl več kot desetletje. Zaradi epizode z drogo Njavro vsem razlaga, da sem propadel, da imam s posteljo vred 60 kil in podobne svinjarije. In so se tolažili, da je to res. Do srečanja. Zdaj je pa res panika. Ker oni so vse življenje Janezove lutke brez svojega jaza. Sploh, če vzamete na znanje, da nihče iz ekipe nima več kot OŠ izobrazbo. No ja, Poje ima kadetsko šolo, ostali pa OŠ.

Marko Poje-Kitajc, si zasluži vse čestitke. S svojimi zapisi na policijskem forumu pred leti, je kar sam serviral dokaze o dogodku, ki ga vsi zanikajo. Kopija foruma iz leta 2011 je na istem naslovu, kamor je romalo poročilo kriminalista, nick name »Poročilo«! Marko hvala. Da je smrdelo od strahu, si med drugim zapisal. Smrdelo bo, kot boš spet letel iz službe. Samo tokrat ne bodo krive ure in grdi mož SDSove poslanke. P.S. pa saj zares niste verjeli, da se Oražem lahko izmaže umora! Ali pač?




Za vas imam resnično zgodbo, podprto s prisluhi, korespondenco in dokumenti. V glavnih vlogah nastopajo Nina Zidar Klemenčič, njen takratni ljubimec Janez Janša in prevarani soprog Goran Klemenčič. Zgodba se je dogajala pred leti Decembra in prve dni Januarja. Končala se je z objavo poročila KPK. Naslednjič se privežite, sicer berite na lastno odgovornost. klapEND


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je