Skupno število ogledov strani

torek, 16. januar 2018

Kje je bil Predin?

selektor Veselin Vujovic

Rokomet. Ni med športi, ki bi jih spremljal. Razen izjemoma, če igra reprezentanca. Nisem navijač nikogar, zato zmage in porazi »naših« ne vplivajo na moje duševno stanje. Pravzaprav mi je skoraj vseeno, kdo zmaga. Šport jemljem kot zabavo in pozitivno rekreacijo. Tole gladiatorsko sranje, dopingi in nepredstavljivi zneski so mi šport »odtujili«. 

Včeraj sem gledal tekmo. Saj veste katero. Ne preveč. Pri 51 minuti sem začel spremljati dogajanje na zagrebškem parketu. No, to je to. Zato se mi je »šport« odtujil! Če potegnem eno klasično drvarsko primerjavo, včeraj se je zgodil rop pred kamerami. 

Kje je bila policija, da bi prijela tista dva bandita in ju odvlekla v Remetinec (zatvor.u.zagrebu@uzs.pravosudje.hr)??? ! Ni policije. Potemtakem ni niti sodišča. O pravici (zmagovalcu) odloča močnejši (bogatejši). V večini vrhunskih športov je ista zgodba. Zato me ne zanima. Zakaj bi bil jaz prizadet, če mladi milijonarji enkrat ne zmagajo?

Ampak včeraj sem bil resnično prizadet. Halo, če sem bil jaz prizadet, kako ste bili šele vsi, ki s srcem navijate za slovensko rokometno reprezentanco? A ni nihče razsul tv ekrana?


Kje je bil včeraj Zoran Predin? klapEND

lopova s piščalko na gobec