Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 20. junij 2016

Barikade lažnih herojev popuščajo


Pa smo dočakali še to. Četrt stoletja »samostojne« države Slovenije. Dogodke iz let 1990 in 1991 danes interpretirajo tisti, ki so takrat iskali mišje luknje v Cankarjevem domu. Pred nami je teden, ko se bomo naposlušali laži in spoznali do zdaj spregledane »osamosvojitelje« kaplarja Janše. Kot vsak ponedeljek, sem tudi danes prelistal domobranski tednik Reporter. To sluzasto revijo današnjega datuma, ki jo financira SDS iz umazanega denarja od trgovine z orožjem in drugih kriminalnih rabot, bi moral prebrati vsak državljan te kolonije hlapcev. Narodni heroj za domobrance, sicer pa kriminalec, ki mu Ustavno sodišče kot edinemu državljanu RS, podeljuje odpustke za težka kazniva dejanja zoper lastno državo.
64800758 krkovic
Danes je poleg stalnih laži in žalitev, Reporter objavil mega intervju z Janšo. Laž na laž, bi v enem stavku opisal omenjeni intervju. Oboževalca norega Janše, Primc in Hojs ustanavljata svoji stranki. Čeprav sta mu oba zvesta kot psa, ju je Janša med vrsticami okrcal, da je to nepotrebno. Po njegovem bi morali njegovi krti v NSi in SLS prevzeti vajeti in slediti Janši v prepad. Čeprav omenjena vernika ustanavljata stranki, da bi Janši pomagala do oblasti, je Janša paranoičen. Ustrašil se je konkurence na desnici, čeprav mu tako Primc kot Hojs obljubljata zvestobo do groba. Bebca najbrž nista pomislila, da sta zaradi svoje odvisnosti od Janše, z eno nogo že v grobu.
Domobranski fanzin je za teden laži obudil tudi pravljico o Darku Njavru. Pričakovano. Večino zapisanega je navadna laž in samohvala. 19 letni mulček Darko je »igral« dvojnega agenta (če kdo verjame) in za nos vlekel profesionalce vojaške obveščevalne službe JLA. Če ga ne bi poznal, več kot desetletje delal z njim in poznal njegove sposobnosti (nesposobnosti), bi kakšni besedi celo verjel. Resnica je, da je Njavro tresoč izdal vse podatke, ki jih ne bi smel. Heroj Krkovič, ki je orožje TO armadi predal med prvimi, je igral na dve karti. Če osamosvojitev propade, bo heroj JLA, ki je izdal namere Slovenije. Če osamosvojitev uspe, bo pa igral heroja Slovencem.
Prestrašen, kakšna bo njegova usoda, je po proslavi osamosvojitve zavil v diskoteko Babilon in se napil do nezavesti. Ko je pijan obležal na mizi Babilona, so tanki JLA že krenili proti Ljubljani. Dežurni v operativnem centru je dvojico poslal v Babilon po Krkoviča, vendar sta ga lahko samo odnesla v posteljo na Gregorčičevi. Naslednji dan je Krkovič poslušal očitke Janše in vprašanja, kaj delajo njegovi vojaki, da JLA nemoteno premika svoje oklepne enote in preletava nebo? Zardeli in mačkasti Krkovič je najprej pomislil na svojo rit. Takoj ujeti Suljevića in njegove sodelavce, je bila najpomembnejša naloga zanj in Njavra. Če bi Suljević prestopil v TO in spregovoril, bi Krkovič in Njavro desetdnevno presedela na Povšetovi. V tem primeru v gozdu nad gostilno Grof ne bi kopali grobov. Krkoviča in Njavra bi najbrž pospremili v lisicah na eno od ladij JLA, če ju prej ne bi ustrelili. Vohune in izdajalce v vojnem času postrelijo brez sojenja.
m-njavro display
Zoran Dernovšek je dobil spomenik. Za sestrelitev helikopterja Mi 8 nad Igom, so mu postavili spominsko ploščo. Kaj pa Andrej Beljan? Po ukazu Krkoviča je sestrelil Gazelo nad Rožno dolino in postal neviden. Čudi me, da ljubitelji norega brigadirja, ki pozdravljajo umor Mrlaka, ne postavijo spominske table še Andreju Beljanu. Beljan, ki je v Moris prišel kot prebežnik iz vojaške akademije v Beogradu, si najbrž to zasluži. Saj je uspešno preprečil zračni napad Gazele, ki je imela nalogo zbombandirati parlament s štrucami kruha.
Jutri bo na mojem blogu soočenje. Prenos v živo. Soočila se bosta Janša in avtor bloga, torej jaz. Verjamete? Upam, da ne. Janševa otroška televizija Nova 24TV počne prav to. Ekskluzivno najavlja soočenje Janša – Kučan. Razen vernikov domobranskega lopova, tej lažnivi pogruntavščini ne verjame nihče. Kučan v leglo domobrancev ne bo lazil, niti na Novi24TV ni sledu o pripravah na prihod tako osovraženega in demoniziranega Kučana. Zakaj gre? 22-ga, ko naj bi se zgodil ta čudež, ne bo nič. Naslednje dni in mesece pa bo Janša z verniki trobil, da je veleizdajalec Kučan stisnil rep med noge. Janša že dolga leta izziva Kučana na soočenje pred kamerami. Zakaj to počne, če mu je jasno, da g. Kučan ne bo sedel v studio z lažnivim kljukcem? Zato, da lahko lajna v nedogled, da rdeči baron beži od resnice.
Eden od zvestih bralcev bloga, ki je donedavnega redno plačeval naročnino na VIP vsebine, je Marko Puš. Bil sem prepričan, da gre za bivšega sodnika, zdaj odvetnika. Omenjeni odvetnik Puš je nedokončana zgodba, zaenkrat! Marko Puš, ki je zvesto plačeval naročnino, ni omenjeni odvetnik. Odkar oddaja Nova24TV, sem izgubil naročnika Vip vsebin Puša? Marko Puš je dobil službo pri Janševi domobranski televiziji. Zdaj je terenski novinar (poročevalec iz terena) Nove24TV. Najbrž nikoli ne bi dobil službe pri domobrancih, če bi vedeli, da plačuje Mikstone blog in s tem moje položnice.
Njavro, Oražem in Suhadolnik! Nedotakljivi izvajalci kriminala za potrebe Janše. Kdo bi si mislil, da vas bo ena ženska spravila za rešetke. Na dobri poti ste, da se boste postarali na Dobu. Skupaj z Janšo, Krkovičem in Lovšinom. Barikade vaših laži in svinjarij bodo popustile. Takrat bo resnica priplavala na površje. Ko se bo to zgodilo, se bo število samomorov v Sloveniji povzpelo do neba.
Jelko Kacin! Čas je, da poveš resnico. Če si človek, boš to storil. Ne glede na posledice in tvoj položaj v NATO združbi. Zatajil si prijatelja Tonija. Boš spral svinjarijo, ki jo na Mrlakove in Potočnjakovo zlivata Janša in Krkovič? Boš povedal resnico ali boš naprej molčal? Mimogrede, miličnik udbovskega pedigreja Vinko Gorenak je včeraj želel postati moj sledilec na Twitterju. Ni šlo skozi, kajne Gorenak bedak! klapEND

o.p. izviren tekst na www.mikstone.si
milankucan