Skupno število ogledov strani

torek, 23. junij 2015

Šiptar in hlapci

mafija Kosovo

In se vrti naprej. Saj veste koga imam v mislih, ta naš zmešan krivičen svet. Če je kdo verjel, da obstaja pravica in bo šel Igor Bavčar v zapor, je včeraj dobil odgovor. Igor je pač prevelika zver naše scene, da bi ga zapirali. Bavčar bi pristal v zaporu edino, če bi sam tako hotel. Če bi imel kakšno svojo računico, kot njegov prijatelj Janez Janša. Zanj je znano, da je šel v zapor z mitingaško podporo domobranske množice vernikov. Vse za volitve. Jaz sem prepričan, da bi SDS zbrala precej manj glasov, če bi bil Janša na prostosti. Tako pa je izumil prvovrstno provokacijo za volilno kampanjo. Glumil je Timošenkovo in Mandelo hkrati in svoji stranki SDS prinesel drugo mesto na volitvah. Brez zapora SDS ne bi zbrala niti 10 % v tistih razmerah lani. Zato je tole aktualno  nadrkavanje treh predsednikov bolno in sprevrženo. Janša to ve, niti ni pričakoval odgovora. Gre mu zato, da je permanentno naelektreno in sovražno stanje v državi. Ker samo v takšnih razmerah lahko Janša pase svoje ovčice.

Zakaj je Slovenija pridržala tistega šiptarja na Brniku? Ne vem kakšne igrice se gre slovenska diplomacija in varnostni organi s Kosovom in Srbijo? Nekaj so zagotovo zakuhali, da je nekdo privlekel tisto 12 let staro depešo Interpola in ponižal šefa kosovske mafije na Brniku. Se je pa zaradi ponižanja na Brniku, zapletlo življenje slovenskih vojakov na Kosovu. Včeraj zvečer me je poklical prijatelj, ki je pravkar na vojaški misiji SV na Kosovu. Pravi, da je Kosovo navadna mafijska  dežela. Dva mafijska klana vladata Kosovu. Prvi je klan Hasima Tachija, drugi pa od gospoda, ki so ga pridržali na Brniškem letališču. Od dogodka naprej so pripadniki SV in ostali slovenci v civilu deležni groženj, šikaniranj, celo terensko vozilo SV so napadli s kamenjem. Tega POP tv seveda ni poročal. Pripadniki SV nimajo več prostih izhodov v Prištino, ker so obveščevalci na terenu ocenili, da so ogroženi. Me zanima, če bo danes obrambna ministrica Andreja Katič o tem poročala cagavemu premierju Cerarju? Najbrž že ve, ker je predvideno, da bo po video povezavi nagovoril pripadnike SV. Me zanima, kaj jim bo povedal, kljukec lažnivi? In seveda me zanima, če bo poveljnik misije poročal premierju, da zdaj na Kosovu slovenci veljajo za beograjske hlapce. Obveščen bi moral biti vrhovni poveljnik SV predsednik Borut Pahor. Ampak ta primerek itak ne ve zakaj gre. On je z glavo v oblakih, pri Janši in miškah. Pri Janši bo zdaj v nemilosti, ker je Borut bedak nasedel provokaciji Janše. Če niste vedeli, je Pahor po tistem pismu trem predsednikom, poklical Janšo in se mu zasebno opravičeval in  stokal, javno pa nelegitimnosti ni bil pripravljen prikimavati. Iz hodnikov na Erjavčevi je slišati, da je največja mora Pahorja, če se znajde v kalkulacijah velikega vodje. Takrat mu odpove vsak razum. Če morda niste vedeli, letos bo jubilejni 5. Festival Krkovičevih domobranskih pevcev. Borut Pahor, ki se bo dogodka udeležil prav tako jubilejnih 5 krat, bo od Krkoviča dobil plaketo za zvestobo. Mlade pevke iz vrst VSO pa bodo predsedniku Borutu posvetile domobransko pesem Franceta Balantiča. Borut, miške iz VSO, da se boš obnašal primerno! Da se ne boš pri Janezu opravičeval. Tam je šele trema, kajne.


Državljanska vojna v Sloveniji dobiva obraz. Fašisti, nacisti, domobranci in ustaši združeni na desnem polu Slovenije. Znan desničarski debil Sebastjan Erlah oznanja novo Legijo smrti, Črno roko in naravnost poziva k orožju. V boj proti komunistom in Udbi? Organizirajo turistične izlete v jame, kjer ležijo kosti izdajalcev naroda, veliki vodja jih pa kuri na daleč. Kakšna kurac sprava in Udba? V katerem času živijo ti ljudje? klapEND 

mafija Slovenija
izviren tekst je objavljen na spletni strani Mikstone blog