Preskoči na glavno vsebino

Kisle kumare!


Kaj pa zdaj? Ne vem, niti približno! Poletje je čas tistih famoznih »kislih kumaric«, pri nas pa zadnje čase ni več tako. Lani naprimer, smo šli na volitve poleti. Kisle kumare so odpadle kot knof od gat. Twiter je pregoreval vse poletje, saj smo bili prvič v zgodovini človeštva in zaporov priča neverjetni stvari. Obsojenec za korupcijo je končal v letovišču za tajkune, namesto v pravem zaporu. Da bo narod vedel koga voliti in kdo je politični zapornik, je Murgelska oblast dovolila obsojencu, da ima mobilca, lap top in seveda wi-fi! Obsojenec je ponujeno sprejel z obema rokama. Dnevno je jebal Milana in Maslešo, usmerjal brezzobi trop pred Vrhovnim sodiščem in se celo okronal za kralja norcev, po njegovem kraljestvu norcev.

V času največje vročine, ko kis v kumarah zavre in Janezi trumoma napadejo proizvode iz Laškega, je predsednik Pahor sklical volitve. Lani, da ne bo pomote. In tako popljuvani Telekom je lani poleti noro dobro zaslužil. Zakaj, pa itak veste. Razen, če vas Cerar prepriča drugače. Letos ni tako hudo, ker ni volitev in obdolženi v zadevi Patria binglja doma in pripravlja mladež za trening jurišnikov v Lepeni. Iz zelo zanesljivih virov vem, da je pastir grdo okrcal poveljnika domobranske predstraže (VSO) Predaliča. Pastirju gredo v nos zapiti, vampasti in neobriti uniformiranci, ki predstavljajo častno stražo VSO. Če pogledaš Vojeta in ostale zapitke okoli njega, ne gre zameriti pastirju jeze nad Predaličem.

Letos mineva 24 let od tistih časov, na katerih še danes jezdi lažna slava Janše, Krkoviča in kompanije, ki se kliče »osamosvojitelji«! Oni, eni in edini. Zato nas namesto letošnjih kumar, klerofašisti in domobranci spominjajo na osamosvojitev. Precedens prve vrste je zagotovo ta, da Janez Janša enači izdajalske domobrance iz obdobja 1941-1945 in teritorialce iz poletja 1991. Kje on vidi povezave, ne vem? Pravzaprav vem. Po Janši in njegovem pojmovanju so se oboji borili proti rdeči zvezdi. Jebo jih rdeča zvezda bolnike. Tale lažno obsesijo z mržnjo do rdeče zvezde lahko mirno uvrščamo v lažno kameleonstvo Janeza Janše. Nihče, ampak nihče v tej državi si ne upa o nekaterih stvareh iskreno. Mislim, brez dlake na jeziku.

Janez Janša je ženskar. Babjek po domače. V devetdesetih je porival novinarke kot so Rosvita Pesek, Metka Lajnšček in wannabe novinarke tipa Špela Predan. Kasneje se je spravljal na intelektualke, s katerimi je po fuku lahko razpredal o aktualni politiki. Vedno pa se je ženskam znal prilagajati in jim pihati na dušo in med noge. Potem je postal predsednik vlade. Planinski izlet se je zaradi naliva končal v eni pod gorskih koč. Janez seveda ni bil sam, spremljala sta ga dva varnostnika, ostalih pa ne bom našteval. Nevihta je v kočo pregnala tudi družbo planincev in Celja, med njimi je bila Urška Bačovnik. Janez je trznil, Urška pa ne. A to je ta Janša , JBTZ in to, je vprašala prijatelja zdravnika iz Celjske bolnišnice? Dolgčas, je pribila in zapustila družbo. Janez košaric praviloma ne pozna, zato ga je pogrelo do Kredarice in nazaj. Kdo je ta dečva? Zdravnik iz Celja je inštruiral predsednika vlade Janeza Janšo. Najbolj pomembna stvar v njenem življenju je vera. Janez je zastrigel z ušesi. Operacija Urška je stekla. Povabil jo je na večerjo. V avtu je na radiu nastavil frekvence radia Ognjišče in na zadnji sedež vrgel dva izvoda Družine. Ostalo je zgodovina. Janša je združil vero v postelji in politiki. Nasveti domobranskega svetovalca Dušana Lajovica iz Avstralije so padla na plodna tla.

Oženi verno kmetico, naj bo zdravnica, odvetnica ali učiteljica. Samo tako boš izrinil krščanarje na desni strani življenja doma. Da mu je Lajovic takšne pisaril in polagal na dušo, vam povem iz zanesljivih virov. Pisanje so nekoč na Komenskega videle moje oči. Bil sem trezen, za razliko od takrat prisotnega izdajalca iz vrst LDS, zunanjega ministra Rupla.



Namesto kumaric imamo letos vojno. Tapravo medijsko vojno z mafijskimi prijemi, izsiljevanji in nepogrešljivimi lažmi. Odlazek ali Požar? Če sem iskren, teh Janezov ne razumem! Kje si dobil denar Požar!? Halo? Jaz bi na mestu kakšne kokošje novinarke raje delal pri nekom, ki zna zrihtat denar. Briga me od kje ga ima. Bolj je kurac delati tam, kjer ni denarja. Razni Raščani in Voduški bi se šli CNN, samo denarja od takšnih nikoli ne vidiš. Zdaj pa misli prvi pastir Janez vse te propadle in nesposobne desničarske raglje zaposliti v medijski hiši SDS. Uroš Urbanija med njimi je poseben primerek. Res poseben. Nekoč je bil poročevalec iz Vatikana. In glej čudež božji. Ime Uroš Urbanija je eno od več sto imen, ki jih je zapisal bivši pripadnik švicarske garde, ki varuje papeža. Gre za prvovrstno buzerantsko svinjarijo izza Vatikanskih zidov, tudi ime kardinala Rodeta ni izostalo. Podrobno o tem na VIP straneh v naslednjih dneh.


Igor Bavčar in Metka Zorc sta par tega poletja. Janez Janša pa žrtev leta. Jaz nisem niti vedel, koliko človekovih pravic obstaja, dokler jih Murgle niso po abecednem redu kršile pri našem osamosvojitelju. Še vroče bo, samo ne na soncu. klapEND

izviren tekst je objavljen na spletni strani Mikstone blog


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je