Skupno število ogledov strani

torek, 10. marec 2015

Diagnoza; Ovca domobranska


Dolgčas pa ni nikomur, kajne! Cvet golazni in organiziranega kriminala je spet prišel na svoj račun. Ustanova, ki jo Janša s svojimi opranimi hlapci imenuje »Krivosodje« in hiša sramote, je odpravila poročilo KPK v delu, ki se nanaša na Janeza Janšo in njegove finančne malverzacije. Pričakoval bi, da bo Janša pljunil in zamahnil z roko, zvest samemu sebi; Smrt rdečim barabam in Masleši!
Nak. Vrhovno sodišče je reklo in to je treba spoštovati, se v en glas dere cvet fašistične stranke SDS. Prav simpatično je bilo gledati domobransko golazen, Šturma, Gorenaka in njima podobne, kako kar tekmujejo, kdo bo bolj pritrdil Vrhovnemu sodišču. Taistemu Vrhovnemu sodišču, kjer še vedno predseduje Branko Masleša, prva tarča domobranskega cestnega pogona. Iz Trstenjakove grmi; Vrhovno sodišče je treba spoštovati. Da bolnikov iz Reporterja sploh ne omenjam.
In kaj bi zdaj drhal rada? Klemenčičevo glavo! Naj jo imajo. Čeprav ni nobenega razloga, da bi Klemenčič odstopal, desne ovce zahtevajo prav to. Najbrž mi ni treba posebej povedati, da se je vsem skupaj že zdavnaj skisalo. Janša in njegovi domobranski hlapci zdaj pričakujejo, da bo Janša nedotakljiv. Ker je Vrhovno sodišče poročilo KPK odpravilo, cvet SDS to tolmači po svoje. Nihče več ne sme nadzirati Janše in njegovih financ. Nihče, ker Janez je bog.
Aja, ujeli so Roberta Časarja. Kje? V Dominikanski republiki! Kdaj? 26. 02. 2015! Dominikanci so ga posadili na letalo za Pariz, tam pa ga je aretirala Francoska policija. Časar zdaj čaka na izročitev Sloveniji. Ne vem zakaj, ampak Janša je v svojem stilu STA in Policijo obtožil zarote!? Janša pač.
ovcasds2
Interpelacija za ministra Klemenčiča? Interpelacija je orodje, s katerim opozicija zahteva pojasnila o delu ministra v vladi. Nobenega ministra pa ni možno interpelirati zaradi dela, ki ga je opravljal prej. Je pa všečno to dretje o interpelaciji za ovce, to je treba priznati. Najbrž bo na koncu interpeliran kar premier Miro Cmerar.
In kje smo zdaj? Pravnomočno obsojeni lopov na prostosti Janša, zopet igra žrtev. Pozabljeno je, da tip ne zna ali noče pojasniti izvora gotovine. Očitno nikogar ne zanima, da je Janša navaden prevarant in lažnivec. Spet smo v situaciji, ko lopovu ni treba nič pojasnjevati. Zakaj že? Ker so barabo narobe vprašali, ni bilo zakonske podlage za to. Halo, kako prosim? Čemu pa potem obstaja ta kurčeva KPK, če ne sme nikogar niti vprašat, od kje jim premoženje? Višek sprenevedanja pa je nabijanje o silni krivici, ki da se godi Janši. Če je slučajno kdo gledal Lovra Šturma in njegovo podlo branjenje lika kriminalca Janše, se je zagotovo vprašal; kdaj pa je to fašistično prase pobegnilo iz jame?
Lovro Šturm je navaden izmeček. Cerkveni fašist in zaprisežen Udbovec, zadnja leta pa neformalni vodja pravniške ekipe norca iz zaselka pri Velenju. Crkni Lovro, zemlja čaka. Čimprej!
Domobranski mladiči in stare pijandure iz odbora2014, slavijo zvestega podpornika Janše. Sliši na ime Boštjan Voje, jaz ga "ljubkovalno" imenujem "poveljnik domobranske straže. Kdo je ta Boštjan Voje, ki tako neutrudno zmerja in žali vse, kar ni SDS in Janez Janša? Boštjan je doma iz Gabrovke (20 km od Litije), domačini pa pravijo, da gre za lokalnega pijančka in nasilneža. Zdaj pa pozor. Voje ima ženo in tri otroke. Vsi skupaj se pred njim skrivajo v Varni hiši. A zakaj v Varni hiši. Ker jih je ata Boštjan mlatil in zlorabljal. Pobegla žena je na Litijski PP prijavila, da pijan v vojaški uniformi pretepa njo in otroke, zraven pa zahteva, da vpijejo Janša naš heroj! Res heroj tale Voje. Otroci in žena pretepeni v Varni hiši, on pa ima prepoved približevanja. No, zdaj mu bo odbor2014 priskočil na pomoč. Za začetek so obtožii CSD, da deluje proti Vojetu, ker se ta izpostavlja na shodih domobrancev. Aleš Primc, sluzator iz vrst propadle SLS, mu bo znal iz prve roke svetovati.  
Kaj je zdaj, dragi sodržavljani? Muca jezik pojedla? No, meni ga ni. Se bom konkretno izkašljal, ampak ne bo zastonj (VIP). klapEND
Boštjan Voje, zlorablja ženo in otroke
Izviren tekst je objavljen na spletni strani mikstone blog