Skupno število ogledov strani

četrtek, 19. februar 2015

Jesuis UDBA 2

Sodelavec UDBE, pravnomočno obsojeni lopov Janez Janša in sodelavka UDBE Vera Ban

Cel fuk je tale lajf. Vse je ena taka hinavščina in dvoličnost, da dol padeš. Prepričan sem, da je vsem jasno, da Slovenija v tej obliki ne bo obstala. Kaj se bo v nadaljevanju zgodilo, pa ne vejo niti tisti, ki imajo škarje in platno v svojih rokah. Lažeš kradeš bolhe ješ!? Mogoče za otroški vrtec, drugače pa je aktualno stanje; Lažeš, kradeš, torej si blizu SDS. In just KRADEŠ, brand levice.
Kako vam uspe, ne vem. Pa smo verjeli, da ste že  vse pokradli, pizda vam materina Udbaška. UDBA je povsod, če jo hočete. Ampak vsi se obnašajo, kot da je UDBA največja psovka. Sploh desničarji, zbrani na twiterju, ki ga rola domobarnski fanzin za umsko zaostale prebivalce Slovenije(Reporter). Pušite kurac, ok! Vinko bi ga, pa ga proteza zajebava. Slišim, da je zadnjič njegova protetika končala na kurcu Šurle. Golazen, ni kaj dodati. Prav, še enkrat Golazen! GOLAZEN! 
UDBA sodi še danes. Takole je, brez heca in provokacije. Predsednik Ustavnega sodišča Miroslav Mozetič je udbovec. Našel sem njegov dosje, nosi številko 0000198-32529. Njegov pajdaš na rumeno modrem US je Ernest Petrič, njegov predhodnik na predsedniškem stolčku in svat Janeza Janše. Tovariš Ernest Petrič ima dosje UDBE, številka 0014261-00000. Kjer sta dva, se ponavadi skriva še tretji. Poglej poglej, še en tovariš iz Ustavnega sodišča ima dosje zloglasne Udbe. Mitja Deisinger, ustavni sodnik, številka dosjeja 0000198-00660.
bogalahE1
Priznam! Dosje četrtega kurcosesa Jana Zobca nisem našel. Za babure na US pa nisem preverjal pedigreja. Kaj ta trenutek kvačkajo na Ustavnem sodišču, je jasno kot beli dan. Ni demokracije in države brez Janše, so že pred časom sklenili prodani bedniki. Kako prosim? Hipotetično, potem pa kar v kletko z njim. Da kaj ne ušpiči. Moten um, kot Janša zagotovo je, lahko zakolje ženo Uršo, ker bi ga pedofil Turinek in podobni, oženili s Tino Maze. Bom zloben, bi bila za skupaj. Kdor ju pozna, ju ne mara niti pod razno. Težka in zoprna človeka. Le kdor ju gleda iz množice hlapcev in kimavcev, temu se megli od lažnega ponosa in pravljic za lahko noč.
Kje smo? Janša je torej zaklal Uršo. Kot je to danes v modi, je posnetke eksekucije objavil na internetu (ISIS). A boste morilca zaprli, se sprašuje svet?
Kaj ste vi nori, ni države in demokracije brez Janeza. Janez je bog. Alah pravzaprav. Mi smo pa Urške, mamo vam jebem usrano hlapčevsko.
Prvi Udbonosec v državi, rogonja Pahor ima prav tako dosje naše zlate Udbe. Cifra Borut? 0013588-00015.
Farška linija fašistov je rdeča. Francisco Rode ima dosje debelejši od prvega berila. Štuhec pa bolj sirotinja, pa vseeno cinkator z dosjejem št. 0017150-0000.
A ste se naučili blejati? Zakaj ne? Če ste ovce. Resnica je zaničevana in laž poveličevana. Fašizem na Slovenskem ima svojo domovinsko pravico v RKC.
Ura resnice je vse bližje, grozi domobranski zborček Zombijev. Res je to, brez heca. Ura resnice je že pred vrati, ovešena z darovi pekla.
Dobro jutro bi vam voščil, pa bi se zlagal. Vam Slovencem ostane samo še lahko noč. To je fact! Čeprav tudi tu smrdi po laži. Noč ne bo lahka, bo pa večna. Večna kot večna tema. Vi, samostojni, ha ha.
Sem hotel zaključit tole leposlovno delo, pa sem sam sebe zbodel z besedo »samostojni«! A ste samostojni bebčki. Da vas ni Janez osamosvajal, z miličnikom Igorjem in poveljnikom Osamosvojitve harmonikarjem Krkovičem? Najbrž bo to? Solze sreče in ponosa tečejo, ko prebiram slavospeve domobranske. Tone Krkovič, poveljnik osamosvojitve. Njavro je potem her Skorzeny najmanj.
Pejte spat, dokler vam Hojs še postelje ne zarubi, budale stoletne. Amen. Za domovino, s Titom naprej. klapEND
Lopov in naduto dekle
Izviren tekst je bil objavljen na spletni strani www.mikstone.si