Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 12. januar 2015

JE SUIS UDBA

Udbovka in pravnomočno obsojeni lopov

Sloveniji ni pomoči. Obsojena na kriminalca Janšo in njegovo domobransko falango, nikakor ne najde luč na koncu tunela. Bi tej ubogi Sloveniji prišepnil rešitev, pa je dečva pri 23 letih gluha. No, ni samo gluha. Pri rosnih 23 letih je izžeta in razjebana, kot stara pastirica Vera Ban. Kdo pa je Vera Ban? Torej, omenjena koklja sama sebe razglaša za največjo oboževalko lopova Janše! Če že nima Janše na jeziku, pa okolico posiljuje s pokojnim Jožetom Pučnikom. Danes mineva 11 let od njegove smrti. Seveda so družbena omrežja polna domobranske nesnage in hinavščine. Pučniku bi domobranci spomenik postavili kar sredi Ljubljane. Jok fašisti, odpade.

Moja pot ob Pučniku, je naslov knjige Vere Ban. Nisem je prebral, ker me tovrstno čtivo ne zanima. Sem pa ta vikend malo prelistal kopije dosjejev iz zasebne zbirke Janeza Janše. Že dolgo ni več skrivnost, da sem aktivno sodeloval pri zbiranju dokumentov in dosjejev UDBE  zanj. Eden izmed dosjejev UDBE, ki jih je Miha Brejc ukradel leta 1992 in izročil Janezu Janši, je dosje Vere Ban.

Ura resnice! Vera Ban je bila Jožetu Pučniku podtaknjena s strani UDBE. Njena pot s Pučnikom? Od samega začetka je njeno pot tlakovala komunistična partija in UDBA. Banova je UDBI pisala poročila o delu in življenju Pučnika vse do leta 1990. Zadnje poročilo UDBI je datirano 12.01 1990. To je bilo dan po rojstnem dnevu Jožeta Pučnika. Vera Ban je v poročilih UDBE uporabljala lažno ime Marija Škof!

Zadnja leta se Banova izpostavlja z branjenjem lika in dela prvega fašista v državi, Janšo. Pri tem pa nikoli ne pozabi omeniti Pučnikovega imena. Najbrž ji vest ne da spati, pa si jo lajša s pretiranim laganjem o svoji in Pučnikovi poti. Bolno in sprevrženo. Večkrat sem se vprašal, če jo v to klovnovsko nastopanje ni prisilil Janša. Janez je mojster izsiljevanja, o tem ni nobenega dvoma.

Leta 1991 se je Slovenija odcepila od Jugoslavije. Danes je jasno, da je šlo za dogovor med Kučanom in Miloševićem, desetdnevna kvazi vojna pa je bila zrežirana predstava. Precej manj krvi bilo prelite, če Janša ne bi bil tako pogolten na denar in hkrati maščevalen. Namesto, da bi šli svojo pot, je Janša vse do leta 1994 zalagal balkanske brate z orožjem. Leta 2004 se Janša prvič zavihti v sedlo države. Štiri leta kasneje izgubi volitve. Zdaj pa takole. Od leta 1991 do 2008, nihče ni omenjal druge vojne, domobrancev in pokopane zgodovine. Potem pa je Janša zagledal luč na koncu tunela. Luč?

Obdobje 2004-2008 je bilo, kako se že reče, obdobje »debelih krav«! Pa ne mislim na Pirc Musarjevo in njej podobne požeruhinje. Debele krave v gospodarstvu, banke so delile denar, med se je skoraj cedil. Janša in njegova vlada pa nič. Nič za državo, vse pa za svoje žepe. Da ne pozabim, v obdobju 2004-2008 je Janša ustanovil kopico civilnih društev pod okriljem SDS-a in jih napojil z javnim denarjem.

Potem je prišla kriza. Janši je postalo jasno, da se lahko obstane le v izrednih razmerah. In od takrat imamo izredne razmere. Čez noč je njegova falanga bolanih pisunov obudila vojno iz leta 1945. Zadnjih 6 let stranka SDS in njeni sateliti rušijo pravno državo, poveličujejo izdajalce naroda domobrance in celo iščejo opravičila za Hitlerjevo morijo. Kar je najbolj zanimivo in hkrati svinjsko umazano, pa je njegova ekipa sodelavcev in podpornikov. Gre za človeške izmečke, ki sami sebe proglašajo za žrtve prejšnjega režima. Kar je navadna umazana laž. Večina njih, če ne vsi, so bili člani KPS in sodelavci UDBE.

Janša in SDS sta ogledalo tistega, kar sicer očitajo drugim. Najbolj pokvarjene udbovske metode uporablja prav Janša in njegovi vazali. Danes je prikrita državljanska vojna dejstvo. Dejstvo je tudi, da je Janša ugrabil in okupiral Ustavno sodišče, ki je prava nacionalna sramota v službi novodobnih fašistov.


Kako nizkotna in umazana je medijska krajina v Sloveniji, je prišlo na plano zaradi Pariške tragediji. Ne morem mimo »Matije Zakladnika«! Vsa domobranska golazen z Janšo na čelu se ukvarja s tvitom ranga »Tomaž Majer«! Ali bo Policija reagirala in podobna jajca…..! Kako prosim? Če bi kdo res reagiral zaradi tega, potem bi morali prej pozapreti kup klerofašistov z Janšo na čelu. Omenjena združba vsak dan sproducira kilometre groženj in pozivov k likvidaciji. Na rovaš Kučana, Golobiča, Cerarja, Kresalove, Bratuškove, Zemljariča, Murgel in še mnogo njih!

Podrobnosti in cvetke iz udbovskih poročil boste našli na VIP straneh  v nadaljevanju. Da se ne igramo slepe miši. Tri dosjeje UDBE vam bom predstavil v tem tednu. Dosje Vere Ban, dosje Milana Zvera, ki je bil prav tako zvesta špec kahla Udbe in za konec vas bom razveselil z dosjejem Barbike. Prav ste prebrali, sodelavec UDBE je bil tudi aktualni predsednik Borut Pahor. Pri njem zanimiva podrobnost; Registrirani sodelavec UDBE je postal na isti dan, kot je izdana njegova partijska knjižica. Najbrž je bilo eno pogojeno z drugim.

Ko je UDBA v naših krajih delovala s polno paro, sem bil premajhen, da bi karkoli vedel. Danes vem, da je bila UDBA prisotna povsod. Udbi se je dalo upreti, je pred časom nekje objavil Ludvik Čanžek. Sebe je postavil za »živ primer«! Čanžek pravi; podpisal sem sodelovanje z UDBO, da sem imel mir, potem pa nisem nič delal za njih. Čanžek najbrž ne ve, da večina zadrtih in malo manj zadrtih udbovcev, trdi popolnoma enako. Smo podpisali, potem pa ko jebe UDBO.


Takole bom rekel, lažnivci stari. Udba ni bila otroški vrtec, zato podobne izgovore in pojasnila prihranite za vnuke in pravnuke. Nismo po vaši kisli župi priplavali. klapEND 

VSO domobranci SDS
originalen tekst je bil objavljen na spletni strani www.mikstone.si