Preskoči na glavno vsebino

Kraj nesrečnega imena


Včasih res nimam volje, da karkoli še napišem. Me prime, pa me mine in tako ves ljubi dan. Najbrž bi si moral privoščiti oddih. Vsaj za teden dni bi se moral pobrati nekam v tople kraje. Nekam, kjer ni interneta, časopisov in poročil. Danes se ne bom ukvarjal z domačo gnojnico, sem si zjutraj rekel. Že res, da domobranci in klerofašisti nestrpno čakajo, da rumeno Ustavno sodišče vrne poslanski mandat obsojencu. Se pa dogaja še kaj drugega kot Janez Janša in njegove stalne težave. Samo kadar je Janša na sporedu, vse ostalo postane drugorazredna tema. Če mene vprašate, bo Ustavno sodišče lopovu Janezu vrnilo poslanski mandat. Če bo prevladal zdrav razum, pa si bodo pilatovsko umili roke in žerjavico porinili upravnemu sodišču. Nekaj se moramo zavedati, ne glede na Zobce, Petriće in Deisingerje! Bedaki iz vrst SMC in ZaAB so zavozili na celi črti. Odvzem mandata je po veljavnih zakonih protiustaven. Lahko se še tako zgražamo in držimo za glavo, tokrat ima zapornik št.1 prav! Druga zgodba je seveda, kakšna zafukana vukojebina od države smo, da obsojeni kurac sme kandidirati. V tem je težava in izvorni greh. Obsojeni, obtoženi in osebki v postopkih ne bi smeli kandidirati. Zakon bo treba na tem mestu spremeniti. Glede na količino lopovov na Šubičevi in Gregorčičevi, se to nikoli ne bo zgodilo. Druga zgodba pa je, da imamo zaselek očitnih lopovov v državi. Tam na Dolenjskem, kjer so ta beli doma. Kraj nesrečnega  imena Grosuplje. Predalič, Njavro, R. Janša in podobni tam domujejo. Črka J smeti na znanem mestu, Grosuplje so samo protektorat. Naivni Jure Janković je mislil, da bo uspel v takšni sredini. Kako se je končalo njegovo bivanje tam, vam je znano, meni pa še za odtenek bolj. Čeprav je tam več kot 6000 lopovov dalo glas prvemu lopovu na volitvah, mali lopov Jure ni imel obstanka. Tam moraš biti kleronaci lopov, rdeči podmladek ni dobrodošel.

Zakone za nazaj se sicer lahko popravlja, ne more pa se jih izvajati za nazaj. Zato obstaja velika verjetnost, da bomo zapornika gledali ves mandat. Potemtakem tudi ni ovir, da poslanec Janša ne bi nadziral Policije, vojske, Sove in še koga. Jaz pri vsej klerofašistični mineštri ostajam brez besed. Jeza v meni se nabira, kar ni dober znak. Res ne. Zaradi kazenske evidence, ki sem jo dobil po zaslugi Janše, sem v življenju najebal. Ničkolikokrat sem naletel na zaprta vrata in zgražanje, tale je bil v zaporu…., kaj bi pa rad. Še metle mu ne damo! Danes pa??? Janez, Janez, Janez, Tone, Tone …..

Volitve gor ali dol, prašiči pri koritu ostajajo isti. Kdor ni uspel nategniti volivcev, zanj poskrbijo pajdaši. Generalni sekretarji se kar množijo, od strankarskih tipa Jeraj, pa vse tja do republiškega Rdečega križa-Brunskole. Vonte jim danes ni uspelo vriniti v nek odbor za nuklearko v Krškem, pa ni panike. Še kup odborov , pododborov in direktoratov obstaja. Nekam jo bodo že porinili, da bo za nič dela vlekla cca. 3000 evrov ali več.

Kaj je s tem Cmerarjem narobe? Je pozabil, kako je končala Janševa vlada? Ne vem dragi moji, jemati in zategovati zna vsak. Kje je rast, kje so delovna mesta, pa jebem vam mater prevarantsko. Nisem danes za tipkovnico, ker me razganja od jeze. Samo še tega se manjka, da kje naletim na kakšnega člana domobranskega zborčka. Klošarji! Pred dnevi sem nekaj pred 17 uro na ploščadi Ajdovščina srečal »vztrajnike« iz odbora2014 s transparentom in v majicah V. Tistih par, ki vedno korakajo na čelu za napisom. Prej nisem bil pozoren na te nn face. Pred Mercatorjem fehtajo za drobiž, da potem kupujejo tista cenena Mercator vina in se nacejajo v parku. Klošarji in pijanci iz parka Janši, Črnčecu in Primcu nosijo debilne transparente. Bravo Janez. Tiste stare farške kurbe in sodelavke Udbe Vere Ban, pa organsko ne prenašam. Stara coprnica je zblojena do konca. Ampak res do konca. Baje se je Vera Ban na dan mrtvih potikala po pokopališčih. Pa kaj si hodila domov, prasica stara domobranska. Maratonci bi jo pustili na Žalah, garant!



A je lopov že poslanec, grem pogledat. Vi pa, tamle zgoraj je račun. Ker me nihče nikamor ne bo imenoval, ker moja kazniva dejanja niso blagoslovljena, ker meni kazenska evidenca ne odpira vrat,  zajebavam se. Nekaj pa me vseeno zanima? Če na spletno stran napišeš, da zbiraš denar, ker si žrtev sodnega preganjanja, montiranih procesov in politični zapornik…., a je s tem vse ok? Namreč, vse napisano je laž. Ni politični zapornik in bla bla bla, denar pa vleče s temi pravljicami. Smrdi po goljufiji, po KPK in še čem.

#Halo Janez, Rok se žali, da smrčiš kot prasec.


KlapEND 

originalen tekst je objavljen na spletni strani www.mikstone.si 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je