Skupno število ogledov strani

petek, 28. november 2014

Domobranska čajanka na Twiterju


Tak turoben dan, pa tako klanje med klerofašisti, domobranci, drhaljo, Ivanovci in umirajočimi pedri. Slednje na hitro upokojijo, da se stegnejo na rovaš pokojninske blagajne. Isti modus operandi kot ekspresno upokojevanje brigadirja, zdaj zapornika Krkoviča. Namesto brce in nečasten odpust, je »statiINUobstati »cepec brigadirski penzijoner. Ampak Antonio harmonika bo srečal svojega boga in poravnal svoje dolgove že v Desertu. Desert ni slaščica, ok!

Koljejo se na twiterju. In pri tem nihče ne pozabi v vednost zraven nabiti firerja JJ SDS. Tako, da gazda ve, kdo se kolje in omedleva, če kdo pozabi na krivično, komunajzersko, F21, F571 in kar je teh domoljubnih izpadov. Nikoli si ne bi mislil, da jim je toliko do stranke NSi. Pa do čebelarja prdonje! On je danes na ražnju, izdajalec, komi, jesen, zima, udbovec, pilot F21 … ne sledim več. Gorivo seveda dodaja ljubljeni vodja Janez. Od kod danes operira (Desert-Laibach) nisem preverjal! Sem pa opazil, da je iz naftalina potegnil informacije, ki smo jih nekoč o prdonji zbrali s prisluškovanjem. Upravičeno lahko domnevam, da ima zapornik te podatke shranjene v eni od svojih jabolčnih igračk.

Aja, kaj pa država pa to? Koga pa to briga? Danes pečejo Lojza, domobransko prase vrtijo kar njegovi. Glej ga hudiča, pri kleru je izdaja naravni proces. Juda Iškarjot idol. Zdaj se več ne čudim, da jih je zapornik toliko zajebal in izdal. Partijo, Udbo, BND, ženo, Bavčarja, Hvalico, Bajuka, Pučnika, Čanžka, domovino, osamosvojitev, pomlad in seveda mojo malenkost.

Tisti pokojni terorist PLO Jaser Arafat se je oglasil iz onostranstva. Ne na temo, kako ga je končno uspel Ehud Barak zastrupiti. Tole ponižanje njegovega veleposlanika ga je zmotilo in prizadelo. Free Palestina, ne pa Free JJ , pička koruptivna podmazana čelava. Jaser ti bo jebal mater, Ivanček.
Desert? Kmalu  Johhny!

Jutri bo rumena podmornica torpedirana, kapitan Hojs pa bo na rešilnem čolniču veslal na Trstenjakov otoček kriminala in korupcije.


Prdonja pa? Hlapec kot hlapec, zaporniku vse dobro doma in na delu. Čebelica Maja! klapEND

originalen članek je objavljen na uradni spletni strani Mikstone blog