Skupno število ogledov strani

petek, 10. oktober 2014

A si ti res Tanjo fuku v Bruslju?

Kvartet. Thaler je jemal podkupnine, Borut je spal s Tanjo, Patrik pa? Patrik je pa vse zatožil
Komisarske zgodbe še ni konec. Alenka Bratušek je preteklost. Razen Jakiča in Pavliča, se nihče ne sekira zaradi padca vrle samopašne Alenčice. Kar je javnim očem skrito, pa so dejavnosti predsednika Boruta Pahorja te dni. Ne boste verjeli, Borut Pahor aktivno lobira za Tanjo Fajon. V ta namen je predsednik Pahor od senilnega odvetnika na čelu KPK Štefaneca skoraj zahteval, da poročilo obremeni Alenko Bratušek. In pozor, glavni lobist za padec Bratuškove je bil nihče drug kot on, Borut Pahor. Bivši evropski poslanec Borut Pahor je nekoč ljubimkal z dopisnico iz Bruslja, Tanjo Fajon! Tako se je začelo. Nadaljevalo se je, ko je Borut Pahor uvrstil Tanjo Fajon na kandidatno listo za evropske volitve, čeprav takrat ni bila članica stranke SD. Bila je samo Borutova fukara v Bruslju!
Zaradi Tanje Fajon, sta zdaj skoraj v vojnem stanju predsednik države Borut Pahor in zunanji minister Karl Erjavec. Erjavec je šele te dni izvedel, zakaj je pogorel na listi treh, čeprav je enako zavzeto miniral Bratuškovo. Tanja Fajon je na spisku kar tako, zaradi ženskih kvot. Ona itak nima nobenih izkušenj, so nategnili Erjavca.
"A si ti res Tanjo fuku v Bruslju", je Karl Erjavec odkrito vprašal Boruta Pahorja? "A misliš, da mene boš pa v Ljubljani", mu je zabrusil in končal pogovor. Pahor je bil rdeč do ušes!
Ja, takle mamo, ha ha!
Da ne boste mislili, da je Tanja Fajon edina, ki s pičko rine do položajev? Tako je naskok pred dvema letoma in pol začela danes popljuvana Alenka Bratušek. O tem podrobneje na VIP straneh. klapEND
trojica nesojenih komolčarjev
originalni tekst je bil objavljen na spletni strani www.mikstone.si