Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 21. julij 2014

Očka na službenem potovanju?


Ne vem, kaj naj rečem Črtomirju, se je debelo zlagala Urška Bačovnik Janša. Soproga prvega obsojenca v državi ima smisel za humor! 

Janez je na službenem potovanju! Se strinjate z Urško, da to drži? 

Janez Janša ruši to državo, krade in pusti krasti. Janez to ne počne zasebno oz. v prostem času. Ruši, laže, krade in uničuje v službenem času. Politika je njegova služba, službena pot na konferenco lopovov pa delovna obveznost. Urška torej ne laže starejšemu sinu! Očka je na službenem potovanju!

Kdor Janeza zares pozna!? Če Urška misli, da ga pozna, je njena težava. Zares poznamo ga redki izbranci. Janez ni včeraj po Savi priplaval, Urška Bačovnik. Njegova toplina je res neizmerna. Sploh, kadar tepe ženske.

Rosvito Pesek je na vrtu hotela Turist udaril pred ostalimi gosti. A zakaj? Ker mu je težila, da je noseča z njim. Sedem mesecev kasneje, je rodila sina Filipa. Očka je Janez Janša!

Nika Dolinar, ta vdana in zaslepljena ženska, bi lahko kaj več povedala o toplini Janeza Janše. Nika Dolinar je večkrat okusila težko roko in tanke živce predsednika SDS-a. 

Špela Predan mi je sama zaupala, da jo je Janez Janša pretepal. 

Nina Orel je obrnila hrbet stranki in predsedniku Janši, ko ji je slednji poskušal storiti silo. Prav ste prebrali, Janez Janša je na starem sedežu stranke SDS na Komenskega, poskušal posiliti Nino Orel. Pri poskusu je ostalo samo zato, ker se Janezu ni dvignil.

Odvetnica Nina Zidar Klemenčič je kolegu Janezu Stušku zaupala, da je ljubezensko afero z Janšo prekinila, ko jo je prvič udaril. Udaril pa jo je, ker je zagovarjala delo svojega soproga Gorana Klemenčiča. Klofuto ji je namenil, ko sta se zvečer skrivaj sestala v sobi, ki so jo sicer uporabljali Janševi varnostniki.

Janeza je ena sama toplina in resnica. Slovenija joče na barikadah. Župnik Turinek bo pretepel dve ali tri vernice, za Janeza seveda.

Sicer pa je Janez pička po duši. Mlahav, pomehkužen in brez kondicije, je lahek plen. Znaša se nad šibkejšim spolom, pred svetom pa se obdaja z varnostniki. (usekaj ga nazaj)

Janez je heroj, zapomnite si to, je rekel Pojbič in usekal babo poleg!

Janez je v resnici tipičen psihopat. Na srečo žene in otrok, je trenutno na službenem potovanju! klapEND

MIKSTONE povezava