Skupno število ogledov strani

četrtek, 19. junij 2014

VAZELIN ZA JANEZA!

Janez Janša bo vazelin nujno potreboval. Delil ga bo z drugim obsojencom Tonetom Krkovičom, zato bo vsak zamašek dobrodošel. Zahvaljuje se vam zavod AIDS, VSO , RKC in SDS.

Jutri zamaške lahko prinesete na romanje klerofašistov! Romarska pot vodi proti centralnemu zaporu na Dobu!

Prišel je čas, ko Janez nima več časa!

"odlomek iz mikstone VIP bloga; (VENDETTA)

Zapomnite si vsi skupaj naslednje! Ko jutri Ivan Janez Janša prestopi prag zapora, je njegova zgodba končana. Če ne bo tako, potem bo končana moja "zgodba"! Ne bom ponavljal, kaj vse in koliko časa sem delal za njega in "kao" za dobrobit te države. Kako se je končalo zame, je znano vesoljni Sloveniji. Končal sem v zaporu! Odjeban, pozabljen in na žalost Janše, živ! Ko sem zaradi njega odhajal v zapor, sem ga prosil samo eno stvar!!! Poskrbi prosim za mojo žensko in otroke. Samo to sem ga prosil, nič drugega! 
 
"Se razume, to je najmanj, kar lahko storimo zate", se je pridušal Janez!
 
Ko sem bil v zaporu, je pozabil na obljube. Da smo preživeli, sem po zaporu preprodajal drogo in izsiljeval ovce. Partnerka pa je končala za šankom! Pisaril sem pisma Janši, Krkoviču, pa me nihče  ni "slišal"! Poslal sem partnerko na sedež stranke SDS na Komenskega, pa jo je Janez pustil pred vrati z dojenčkom! Češ, nima časa. Tajnica SDS-a na Komenskega je takrat dala "Cankarja", da otroci niso bili lačni. Janez Janša je pokazal svoj obraz takrat. Te dni pa prebiram "zaskrbljene" fašiste, ki se zgražajo, kako lahko rdeče krivosodje vzame očeta otrokom! Cvilijo seveda zaradi Janeza, Urške, Črtomirja in Jakoba! Pa nabijem vas na kurac, gamad domobranska. Če pocrkajo, se mi jebe za njih. Nikoli ne bom pozabil solz obupa in joka svojih otrok na obiskih za rešetkami. Še danes me preganja, da sem zaradi Janše in njegovih blodenj, na cedilu pustil svojo družino.

20.06. 2014 #payback time! mikstone