Preskoči na glavno vsebino

PROTEST is necessary

 


Danes bo protest proti vladi. Jenullova propadla ekipa SD cestnih glumačev sporoča, da se od današnjega protesta distancirajo. Organizator današnjega protesta Anis  Ličina jim sporoča, da se nimajo kaj distancirati, saj so petkovi kolesarski protesti po njihovi zaslugi klavrno propadli. Od protesta se distancira opozicija s Fajonovo na čelu. Kar je logično, ker svinje pri koritu so složne kot že dolgo ne. Kar ne pomeni nič drugega, kot da jih je strah. In prav je, da jih je vse skupaj strah. Pa ne nasilnih protestov, ker po napovedi organizatorja protesti ne bodo nasilni. Za najbolj bojazljive bodo baje naprodaj rumeni telovniki z oznako RTV SLO, kar naj bil free pass v primeru, da vseeno eskalira nasilje. Glede na napovedi Hojsa in vrha Policije, da so v pripravljenosti in da bodo privlekli vodni top, je prej verjetno, da bodo policisti začeli z nasiljem. Tu pa se zna zaplesti. Ličina in njegovi prijatelji niso petkovi »zvončkarji« in se najbrž ne bodo pustili pretepati policajem. Organizatorja današnjega protesta mediji etiketirajo kot kriminalca, kar je svojevrsten fenomen naše družbe. Zanj ne velja načelo nedolžnosti v smislu, dokler nisi pravnomočno obsojen, veljaš za nedolžnega. Cel bataljon naših politikov in »biznismenov« tipa Janković, Janša, Bavčar, Snežić, Lah in podobnih, je v neštetih kazenskih postopkih, ki se nikoli ne končajo. Pokradli so milijarde, pa jih mediji ne označujejo za kriminalce. Celo obsojene tatove kot so Bavčar, Kordež, Šrot, Tovšak….., MSM mediji nikoli ne okličejo za kriminalce.   

Protest je druga organizatorka Anica Bider vnaprej začinila z nespretnimi izjavami o količkih in lopatah, ki naj jih protestniki prinesejo s seboj. Ne vem kako bi policija gledala na dogajanje, če bi res vsak prišel z lesenim kijem? Poziv je bil neumesten, sploh v luči tega, da Bidrovo povezujejo s štajersko Vardo in Šiškom, čeprav so se v resnici že pred časom razšli. Ena velika razlika obstaja med propadlimi petkovimi protesti in protestom danes. Petkovi SD koordinatorji kolesariata bi vam na oblast pripeljali stare levičarske elite, ki jih je nespretni Šarec z odstopom oddaljil od državnega korita. Današnji protestniki pa se zavzemajo za predčasne volitve, nove stranke in nove obraze. Za predčasne volitve sem tudi jaz. Vsak dan in na vsakem koraku je treba protestirati proti trenutni vladi, ker je nesposobna, škodljiva in tatinska. Ne vem, če je zaradi epidemiološke slike ta trenutek pametno protestirati z množičnimi shodi, ampak ukrepi itak ne deljujejo, virus se širi in ljudje umirajo. Ja, zdaj umirajo, Zdravko Počivalšek. Kje si zdaj, zakaj zdaj ne rešuješ življenj ampak rešuješ svojo rit in riti svoje izdajalske poslanske skupine? SMC je stranka, ki ne obstaja več. Izdali so vse, zaradi česar so bili izvoljeni. In vi bi takoj spremenili mnenje o njih, če zdaj izdajo Janšo in s KUL vlado spet ostanejo pri koritu? Zdravko in njegova SMC ekipa se mora pobrati iz politike. Na volitvah jih več ne bo. Tako kot je nekoč Zoran Janković dojel, koliko je ura na državnem parketu in s PS sploh ni šel več na državnozborske volitve, tako bo tudi s SMC. Do takrat pa se bodo oklepali korita in nakladali o državotvornosti. Mi nimamo nič od te državotvornosti, zaprti in izolirani smo kot opice, vi pa kradete.

Desus je iste vrste izdajalska kompozicija. Po nesrečni avanturi z Aleksandro Pivec se je na čelo stranke vrnil stari burkač Erjavec. Celo predsednik vlade bi rad bil! To je res zajebancija na kvadrat. Niti v svoji stranki ne nosi hlač in organizira neke sestanke s svojimi poslanci, MSM mediji pa stopnjujejo napetost in usodnost trenutka. Si predstavljate, da bi Janša sestankoval s svojimi poslankami in poslanci, jih prosil in prepričeval, oni pa bi se mu rogali? Znanstvena fantastika. V SDS Janša migne s prstom in poslanka ekipa skoči. Kar Janez reče, ker on je šef, predsednik in voditelj. Je, kakršen je, ampak je nesporni voditelj in ikona svoje stranke, kar Fajonova, Šarec, Bratuškova, Mesec in Erjavec ne bodo nikoli. Desus je škodljiva tvorba v naši politiki. Pod farso boja za upokojence so sodelovali v vseh vladah in se ukvarjali z vsem, razen z upokojenci. Desus volitev ne bo preživel in zdaj riniti v novo vlado s starimi lopovi je nesmiselno. Zrušiti to vlado in na predčasne volitve je edina prava pot, ki pa ne ustreza ne levim ne desnim. 

Aleš Hojs je poseben tip ministra. Z objavo plač vseh na policiji, poimenskim seznamom in celo, kdo kje dela, je velikemu številu »kriminalcev« naredil ogromno uslugo. Zdaj ni več dvoma, kdo je in kdo ni policaj. To sem napisal že na Facebooku, pa bom še enkrat. Mnogo let poznam kriminalista, ki preganja trgovino z drogami. Pred leti me je presenetil z izjavo, da je Policijo zapustil in da je zdaj privatnik. Ko jebe policijo in večno preganjanje, dovolj mi je bilo, mi je govoril. In potem vsakič, ko sem ga srečal, ista pesem. Daj mi zrihtaj travo. Vsaj stotko. Ni in ni sprejel, da s temi zadevami že desetletje in več nimam nič. Poznam folk, ki sadi travo, ampak njemu ne bi nikogar predstavljal. In potem ga včeraj zagledam na seznamu. 4.200.00+ bruto, PU Ljubljana, da ga s točnim zneskom in nazivom ne izdam, kot ga je Hojs izdal meni. In še marsikoga sem našel, za katere sem verjel, da so zdavnaj zapustili Policijo. Tako da, Hojs hvala. Najbrž ti je hvaležen še marsikdo.


 


 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je