Preskoči na glavno vsebino

Jaka Racman & #BLM


September je tu in z njim vsa popočitniška depresija. Vlada še ni padla in protesti se bodo nadaljevali. Stanje doma in po svetu pa lahko strnem v dve besedi. Totalno sranje. Korona virus je svet vrgel s tečajev in kot kaže, se bo norost nadaljevala. Če kaj ne razumem, ne razumem jamranja v zdravstvenem sektorju. Kaj pa delate, da ste postali novi bogovi? Razen tistih na infekcijskih oddelkih, ostali ne delajo skoraj nič. K zdravniku več ne moreš, ker obstaja samo še Covid-19. Vse ostale bolezni so očitno izginile. Kaj delajo kirurgi in zdravniki, če so vse operacije odpovedane. In vsi ostali z njimi. Od kje izgorelost? In zakaj jabolko navdiha za tiste, ki nič ne delajo. Zdravstveno osebje se boji fucking virusa? In gasilci se bodo bali ognja in ne bodo šli več gasit? Policaji se bodo bali kriminalcev in na 113 se nihče ne bo oglašal. Če bi se omenjeni zgledovali po zdravstvenih delavcih, bi bila to nova normalnost. Kdor podvomi v smiselnost ukrepov je napaden iz vseh strani. Tu ciljam na Marka Potrča in še koga. Posiljevanje z maskami in vsakodnevno strašenje ljudi je modus operandi trenutne oblasti. In seveda njenih privržencev, ki sejejo sovraštvo na družbenih omrežjih.

Temeljna naloga opozicije je, da zruši vlado. To je pred meseci prostodušno povedal Andrej Šircelj. Ko je bila SDS opozicijska stranka, je zvesto sledila tej nalogi. Trenutna opozicija pa je katastrofa za Slovenijo. Mnogi se strinjajo, da se je v opoziciji pokazala vsa beda in podhranjenost združbe LMŠ. Sem ter tja Marjanček čivkne kakšno prozorno neumnost v upanju, da bo kasiral nekaj všečkov. Na njegove čivke se v glavnem odziva klet in ga ponižuje. Nič boljša ni SD s samooklicano voditeljico Tanjo Fajon. Ne vem, kako na njo gledajo člani  njene stranke, vem pa, kako jo vidi večina Slovenk in Slovencev. Kot na izbranko komunistične partije iz nekih drugih časov. Brez kongresa in volitev je prejšnji vodja izbral novega vodjo (voditeljico v našem primeru). Mediji, ki so v službi levice so jo celo oklicali za voditeljico opozicije! Tanja je v ženskem tabloidu potožila, da ne more imeti otrok. Ni pa povedala, zakaj jih ne more imeti. Gre za eno najbolj varovanih skrivnosti v stranki SD. Leta 2009 je Bruslju zanosila s takratnim evropskim poslancem Borutom Pahorjem. Borut jo je poslal na splav, posledica tega pa je, da nikoli ne bo mama. Za tolažbo je potem dobila mesto na listi SD, ki jo je pripeljalo v Evropski parlament. Če bi si res tako želela otroka kot laže, bi lahko kakšno siroto posvojila. Ampak Tanja ni materinski tip ženske. Je samo novodobna lovača na denar.


Odstopljeni notranji minister Hojs je karikatura posebne vrste. O njem mislim vse najslabše, pri eni stvari pa mu moram prikimati. Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi enako zahteval revizijo ali pa novo preiskavo v zvezi z NLB in Irancem, ki je tam operiral. Pojdite vi na svojo banko in poskusite nakazati 100 evrov Jaki Racmanu ali Miki Miški. Mislite, da bi vam uspelo? Jaz vam garantiram, da ne bi šlo skozi. Najbrž bi do vas pristopil varnostnik in v eni od pisarn bi čakali na prihod policije. Zato mi nikoli ne bo jasno, da so vrhunski preiskovalci iz NPU »ugotovili«, da vse »dihta«! Kdo je tu nor? Hojs zagotovo ne. Sklicevanje, da nihče nima pravice ali pooblastil drezati v zaključene preiskave je navadno sprenevedanje in kritje posvečene elite. Ostalih zadev ne poznam in jih ne morem komentirati, tole z NLB pa je v nebo vpijoča svinjarija, ki so jo na NPU pometli pod preprogo.

Premier Janša je pri bivši ljubici iz devetdesetih Rosviti Pesek, dočakal svojo uro osamosvojiteljske slave. Intervjuja nisem gledal, ker bi bilo to preveč za moj želodec in splošno počutje. Sem pa dan kasneje na družbenih omrežjih prebral njegove izjave. Niso vredne komentarja, to je Janez Janša. Nor in pokvarjen patološki lažnivec, kot je dolg in širok. Ali če hočete, kot je plešast in puklast. Slovenskih tv postaj v izogib temu, da postanem nor, ne gledam. Sem pa videl včeraj posnetek zaslona iz večerne oddaje na Pop tv (24ur), da je Počivalšek pridržan!? So lahko na Kranjčevi še bolj prozorni? Najbrž ne. Tako, kot je Nova24TV v službi SDS, je POP TV v službi levice. Počivalšek seveda ni bil pridržan, kaj so s  tem hoteli, pa si mislite sami. Po moje je tehniku »ušlo« nekaj, kar se pripravlja in POP TV pri tem aktivno sodeluje.


Korona je uničila šport. Tekme brez občinstva so pogreb. Kar se dogaja v ZDA pa je še hujši pogreb. Gibanje #BLM je uničilo NBA ligo. Whole new game? Napisi na dresih igralcev so nagnusni, če se milo izrazim. Če bi številni igralci res hoteli vplivati na »spremembe«, bi lahko za začetek vrnili svoje milijonske plače in oblekli policijske uniforme. To pa ne. Za potezo Bucksov v Orlandu bi jih zabrisal iz lige. Bojkotirati tekmo, ker je bil ustreljen temnopolt državljan? V ZDA je vsak dan ustreljeno več sto ljudi. Nihče od športnih milijonarjev se ne razburja, ko pod streli tolp dnevno umirajo nedolžni otroci (v povprečju 6 na dan). Nihče ne protestira, ko pod streli policistov umirajo belci. Štejejo samo temnopolti. Na predzadnji tekmi sezone je Luka Dončić na igrišču poslušal provokacije in zmerjanje temnopoltih nasprotnikov; »white pussy, white trash in podobne. Si predstavljate pizdarijo, če bi Luka komu zabrusil »black trash« ali samo »nigga«? Najbrž bi bil označen za rasista, KKK in še kaj hujšega bi ga doletelo, ne glede na nesporen zvezdniški status, ki ga uživa.

V video igri NBA2K lahko svojega igralca opremiš kakor želiš. Gre za tetovaže in napise na športni opremi. Nešteto igralcev je v spletni različici je svoje izbrance opremilo z napisi in gesli  #BlackLivesMatter. Jaz pa sem za napis #AllLivesMatter dobil enomesečno prepoved. Hvala lepa, kreteni dvolični.





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je