Skupno število ogledov strani

torek, 06. marec 2018

via Prison blog; Return to real lifeKot sem že napovedal, pravljic in fikcije ni več. Pravljični lik je v ZF pravljici obdeloval Bled, zraven vpletel Cio, drone, zombije in podobno filmsko navlako. Za »joke«, za zajebancijo. Slovensko ljudstvo pa me je obsodilo zaradi groženj? Škoda besed, ker ste vi to fucking ljudstvo. Tudi ex Prison in izmišljeni Dejan Milić ni bil brez posledic. Ker me preganjate zaradi pravljic, jih ne boste več brali. Ta Prison blog ni pravljica. O čem bom pisal, pa veste.

Trenutno najbolj vroč pripornik na Povšetovi je Stefan Cakić. Zakaj je v priporu, mi ni treba posebej napisati. Da ne bo očitkov o medijskem umoru. Npr. podganji šund ob vsaki omembi mojega imena naniza vso pravo in lažno kriminalno zgodovino.

Cakić? Kdo ga brani in v kakšno smer gre obramba po danem zagovoru, vam je jasno. Cakić sam nerad govori, v glavnem prebere kar mu odvetnik napiše na listek. Gre za šahiranje odvetnika s tožilko, da izbori najugodnejšo izhodišče za nadaljevanje sojenja. Uboj? Uboj na mah? Umor? Naklepni umor? Silobran? Prekoračen silobran? Nekaj od tega bo kasiral Cakić. Kaj, je v veliki meri odvisno od odvetnika Fišerja.

Obrambi ta trenutek najbolj škodujejo izjave, ki jih je Cakić dal na začetku, preden je pooblastil Fišerja. Tiste izjave so najbrž še najbolj verodostojne, ker vse ostale je sestavil in spisal Fišer. Minuli mesec se je iz ljubljanskega pripora vrnil moj dober znanec. Ne bom ti nič o Noviću, ker so bile težave zaradi tebe, me je najprej zavrnil. Da ne boste ugibali kateri kriminalec je moj znanec, poznam jih veliko. Še več pa poznam paznikov, po novem pravosodnih policistov. Nikjer nisem zapisal, ali se je znanec  vrnil iz prestajanja pripora ali iz službe v priporu.

Ne zanima me Milko. Čeprav je res, da sem zaradi slednjega večkrat »operiral« z lokacijo Povšetova 5, ker me je tako prosil njegov nečak. Zanima me Cakić.

Cakića zaradi preteklosti v tujski legiji in umora znanega igralca priporniki in osebje obravnavajo kot zvezdnika. Za zapahi je tako, da so najbolj razvpite barabe največje zvezde. Strahospoštovanje vzbujajo pri zaprtih in zaposlenih. Tošić je pred leti dobesedno kupil levo krilo pritličja zase in svojo ekipo. Kosila in večerje iz Jurmana so na Tošićev račun jedli tako priprti kot zaposleni. Pokojni Pablo se ne bi sramoval statusa, ki ga je imel Tošić na Povšetovi. Narko boss.

Cakić pa je druge vrste zvezdnik. Kiler. Govori z redkimi, besed pa ne izbira. Kaj o tisti noči in samem dogodku v stanovanju na Trubarjevi pravi kiler osebno ;

Pedrov ne maram. Tič mi je bil faca, ne štekam kako je bil lahko peder. Če ne bi bil nabliskan od bele, se ne bi zgodilo. Šla sva v njegov flet, da se »popraviva«(izraz poznajo uživalci kokaina). Dve črti, potem ga je dal ven. Ni mu stopil. Bed. Vzela sva neko novo viagro pa še dve črti, spet bed. Men se je zagnuslo, tip pa meni kakšen ćefo  revček sem, da mu ga ne dvignem. Ajd spizdi s tvojimi verzi vred, mi je rekel in pokazal vrata. Ja, samo umijem se. Ubil ga bom pedra. V kopalnici sem hotel odtrgati cev in ga zadaviti. Pa je prišel za mano. Šel sem ven in ga začel daviti z rokama . Pizda se mi je iztrgal. Vzel sem nož in ga izbušil. Na tleh je trzal, zato sem ga do konca. Ko sem se umil, ni več hropel.

Zagovor, ki ga je prebral »kiler«, je igra odvetnika Fišerja. V stanovanju umorjenega Tiča se ni zgodilo nič od tega, kar prodaja sodišču.

Resnica je nekje zunaj.