Preskoči na glavno vsebino

Revenge, forgive, ignore?

 


Noč ima čudežno moč, sem nekje slišal. Za lopove, prostitutke in podobne nezakonite rabote ne dvomim, da je noč čas, ko se gre na »delo«. Vsi pošteni ljudje, ki ta čas niso v nekih nujnih službah za delovanje države, pa ta čas najbrž spijo. Ne spomnim se, da bi kdaj pisal ponoči. Morda pisma iz zapora in seveda, ponoči smo ponarejali dokumente, ki so pripeljali do slavne afere Depala vas. Samo takrat smo sredi noči neke izmišljotine na star pisalni stroj ustvarjali, kar nima ravno zveze z nekim pisanjem. Ura je debelo čez polnoč, jaz pa imam polno glavo vsega in upam, da me bo med pisanjem premagal spanec. Koga sploh briga, kaj razmišljam in pišem, a ne? Razen tistih, ki še vedno vztrajajo, da bi me gledali na zatožni klopi ljubljanskega sodišča.

Kaj ima sploh smisel komentirati? Preteklost, aktualno stanje-sranje ali obljubljeno bleščečo prihodnost, ki jo ne bomo nikoli dočakali. Zadnji dve leti sta bili vrženi stran. Razen za tiste, ki so jih Janša, Počivavšek in Tonin spustili k državnemu koritu. Ti imajo zdaj samo eno skrb. Kako obdržati, kar so nakradli v teh dveh letih. Govorim  o denarju, položajih, koncesijah in poslih, ki so jim bili podarjeni v zadnjem mandatu fašizma na slovenskem. Kdor spremlja družbena omrežja Twitter, Facebook in TikTok je gotovo seznanjen z napovedjo desničarjev, da bodo zdaj oni vsak petek kolesarili in protestirali proti »Golobizmu«. Golobizem si je izmislil Edvard Kadić, samozvani strokovnjak za telesno govorico. Strokovnjak podobne sorte kot je Roman Vodeb, neotesana svinja, ki mu očitno nobena ne da, pa potem svoj potlačeni neizživeti seks uprizarja v domačem wc-ju, kjer si ga drka na rdeče štikle. Mazač Kadić, saj lažnim strokovnjakom rečemo mazači oz. goljufi, je bil v obdobju fašizma bogato plačan. Da propagira cepljenje in skupaj z Jeretičem nategne Počivavška, da ga nevidni narod podeželja ljubi. Kozjanski bik je verjel in praznil polno mošnjo prazne SMC, dokler se mu 24.4. zvečer ni posvetilo! Nategnili so ga na suho. Zdravko je sicer na suho in brez potrebne zaščite nategnil zavod za blagovne rezerve in Ivana Galeta, ker je verjel, da sta Hojs in Snežićeva afna na NPU večna. Ko bo Počivavšek čez nekaj let končal na Dobu, točneje v Puščavi, kjer svoj letni oddih od kriminala prestajajo prvorazredni levičarji in desničarji, bo trobil, da je žrtev "Golobizma". On je samo reševal življenja, a ne Zdravko.

Svoje bo letos odsviral najslabši predsednik v zgodovini države, Borut Pahor. Copata fašizma in vsega slabega, kar predstavlja aktualna politična garnitura z njim na čelu. Kakšne ima načrte po izteku mandata, se najbrž ne sanja niti njemu. Odvisnik od kokaina in Instagrama bo pristal na trdih tleh, ko bo zapustil palačo na Erjavčevi. Dva mandata, deset let. Po desetih letih elitne funkcije brez kančka odgovornosti za karkoli, se bo Pahor težko znašel v »normalnem« življenju. Pretendenti za njegov prestol so očitno ženske. Marta Kos, Ljudmila Novak in Romana Tomc. Slednjo lahko takoj odpišemo, ker spada v trdo jedro fašistične stranke SDS. Novakova pa proti Kosovi nima šans, ker slednja jezdi na krilih zmagovitega gibanja Svoboda. Slovenijo bodo v prihodnosti poleg Goloba vodile babe. Ali vsaj tisti, ki se identificirajo kot babe. Kako se s kurcem med nogami identificiraš kot baba, je zame prenaporno vprašanje, zato v to temo ne bom drezal. Sploh zato, ker je zdaj na pomembnih položajih precej »odločevalcev« moškega spola, ki se identificirajo kot babe. Levica, tebe gledam!!! Pa še zdanilo se bo, bolje da se tole konča.

Nov dan je beden dan. Ko vsakič znova spoznaš, da je država z vsemi svojimi službami škodljiva tvorba v službi vzporednih mehanizmov. Pa ne tistih izmišljenih, ki jih vernikom sekte SDS prodaja Pezdir. Ena sama birokracija, nategovanje in izgovori. Če mi odgovarja, da se je zaradi covid epidemije zavlekla in zastarala kazenska zadeva v zvezi z razžalitvijo, mi prekleto ne odgovarja prestavljanje v zadevah, kjer pričakujem konkretno finančno korist. Cigani so povsod, kjer jih ne pričakuješ. Zadnjič sem na sodišču slišal zanimiv izraz. Tip je izjavil, da pričakuje participacijo za to, kar sem napisal o njem. Participacijo? Jaz budala neuka, pa strmim vanj in v odvetnika, o čem sploh govorimo? Hoče zadoščenje, mi je pojasnil odvetnik, hoče te videti v zaporu, to je participacija zanj. Od koga naj jaz zahtevam participacije za vse pizdarije in leta v zaporih, kjer nisem bil nič kriv? Najbrž od Goloba, ker zdaj je čas svobode in vse krivice se bodo popravile.

Včeraj se je z odhajajočim premierjem Janšo sestal Rok Snežić. Zastražen sestanek je potekal kar v gostilni blizu sedeža SDS, kjer ima Janez odprt račun. Tema sestanka pa, financiranje strankarskih medijev po sestopu z oblasti. Snežić je včeraj po pričevanju dobro informiranih od Janše zahteval ureditev svojega statusa. Kar poenostavljeno pomeni izbris iz službe državne varnosti. Snežić ima ta trenutek status tajnega agenta SOVE. Z izkaznico omenjene službe je Snežić rad mahal v lokalih po Banji Luki in se razglašal za svetovalca Janeza Janše. Pod novim vodstvom SOVE, ki ga bo pripeljal Golob, pa Snežić ne želi več delati v »dobro države«. Janšo je prosil, da naj SOVA uniči in izbriše vse, kar se nanaša nanj in na njegovo sodelovanje s slovensko obveščevalno službo v zadnjih dveh letih. Registriran je bil 21.04 2020.


Obeta se vroče poletje, polno kopriv, ukrajinskih prostitutk in vojne v njihovem protektoratu demokratske stranke ZDA. Plus covid, ki ga je agresija Rusije na Ukrajino vrgla iz vseh naslovnic. Me zanima, če okužene na bojišču izolirajo in pošljejo v karanteno? Najbrž je bila vojna v Ukrajini potrebna zato, da uvidimo, kakšen nateg je bil covid virus in kako se lahko čez noč iz svetove zvezde transformira v navadno bolnišnično bolezen, ki nima mesta na naslovnicah medijev. Kdo bo naslednji?




   

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je