Preskoči na glavno vsebino

Further V



Februar ima tokrat samo 28 dni. Še dobro, ker zimo in mraz slabo prenašam. Kar se mesečnih obveznosti tiče, pa ne bi imel nič proti, če bi se mesec raztegnil za kakšnih 14 dni. Mesec Marec bo prinesel spremembe na strani, ki je pred vami. Prison blog sem že pred leti spremenil v stran za »jebanje« desnih junakov našega časa. Zadnje leto se je s Prison blogom ukvarjala predvsem odvetnica prepoznavnega avtodomarja Vinka. Podjetje, kjer imam najeto gostovanje domene mi je poslalo seznam objav, ki naj bi bili žaljivi do tovariša Vinka. Naj jih umaknem ali pa jih bodo oni. Najprej sem hotel zamenjati ponudnika spletnega gostovanja. V zadnjih osmih letih bi bilo to četrtič. Ne da se mi več, res ne. Zaradi mene lahko zradirate kompleten Prison blog, če bo zaradi tega kdo lažje spal.

Prison bo od zdaj resna stran, ki bo obravnavala aktualne zapornike, pravosodne policiste in akterje razvpitih primerov (Nović, Cakić, Bavčar, Šrot, Furjan …)! Dejan Milić se bo upokojil, ali pa bo pobegnil. Kar vam je ljubše, tako zaključite preteklost. Prison bo neusmiljen, tokrat brez fikcije.

Mikstone watching you (VIP). Gre za plačljivo stran, ki jo že poznate. Od Marca naprej bodo na tej strani samo osebne teme, ki jih ne delim s širšo javnostjo. Na tej strani bom kdaj tekst podprl s »prilogami«, ki jih sicer javno ne smem objaviti. Enostavno zato, ker bi se spet znašel v kazenskem postopku.

Report. Na tej vsem dostopni strani bom pisal o aktualnih dogodkih in ljudeh, ki se bodo ujeli v moj radar. Tole z radarjem ni moja domislica. Odvetnik je na eno od obravnav sodnici rekel, da ne zasledujem nikogar posebej. Da pišem, kar se ujame v moj radar. Jaz pa v smeh. Radar? Kot večina vas spremljam aktualna dogajanja doma in po svetu. Če gre za tematiko, dogodke ali osebe, ki jih poznam iz preteklosti, potem imam o čem pisati. Pozitivnih zgodb ne bom omenjal, ker vas ne zanimajo. Če pa bi že koga pohvalil, bi mu najbrž povzročil težave v življenju. Vse kar bo objavljeno na Reportu, bo hkrati objavljeno na klasiki mikstone1.blogspot.com. Gre za Googlov bloger, kjer se je vse skupaj začelo. Bloger mi je nekakšna garancija, da me podgane ne morejo utišati. V preteklosti so tožili vse, kjer sem imel najeto gostovanje. In povsod so bile težave. Google pa se ne odziva na elektronske grožnje iz pisarn Stušek, Marčič in drugih. Za domeno .si vsak mesec plačujem gostovanje. Ko enkrat ne bom plačal , bodo blog ugasnili. Na Googlu pa je free in safe. Zato bo tam blog ostal forever.   

Zadnje leto se je zgodilo nekaj »prelomnih« stvari v mojem življenju. Stvari, ki me bodo definirale v bodoče. O tem na VIP strani. Da ne zavrnem še koga in potem vračam denar, naj bo jasno;

VIP stran ni za vsakogar. Sem jo že pred dvema letoma začel selekcionirati. Desna podgana ne more plačat in dobit dostop do teh vsebin. Očitne, skrite in sumljive zavrnem. In vsi, ki sem jih zavrnil so v 24 urah dobili plačilo nazaj. Ker bodo teksti v bodoče bolj osebne narave (stvari o katerih do zdaj nisem pisal), nimajo desne podgane in naključni firbci kaj iskati zraven.

Lani jeseni sem postavil dodatno stran za športne navdušence. Komentar tedenskega dogajanja, poudarek na nogometu. Ko sem dobil stran tako rekoč na ključ, pa me je na cedilu pustil nogometni »znalac« Borovnica. Idejo je uresničil z nekom drugim. Če jo je res, nisem nikoli preverjal. Imel sem tudi namen postaviti portal podoben aktualnemu, samo z več avtorji. Pa na koncu nisem našel pravih članov z IQ , jajci in jasnimi mislimi. Bi, ne bi, bom še videl..! Nič od nič na koncu. Če hočeš kaj premaknit, moraš to storiti sam.


Za danes bo to vse. end
the future is now
      

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je