Preskoči na glavno vsebino

Vozi Miro


Svoboda Janši, svoboda Sloveniji! Ne gre skupaj, kajne! Priznam. Vse skupaj je  smešno, patetično in bolano. Bolano, ne bolno! Slovenija ni ujetnica komunizma, Murgel ali foruma 21! Slovenija je ujetnica Janeza Janše in njegovih ostarelih klerofašistov. Saj se lahko izrazim drugače, nisem cepljen s sovraštvom, kot so to oni. Vendar kako? Še živeči domobranci so se ponovno zbrali h komemoraciji….., ne gre tole. Klerofašisti so! Priznajte si že enkrat, kar približno normalni vemo že dolgo. Janša ni politični zapornik. Janša ni niti politik v zaporu. Janša je šiptar. Šiptar, ki vas nateguje v zdrav razum. Pomota, zdrav razum in poden, ki se zbira pred sodiščem? Kje pa, kakšen zdrav razum. Ga ni. Za normalne ljudi ni zdravo živeti v Sloveniji. Kolektivna blaznost je na pohodu. Cvet klerofašistov v Bruslju in Novi Evropi vidi svoje gospodarje. Bruselj se reče, čeprav vsi vemo, kdo vodi in komandira to Novo Evropo. Oni, potomci Adolfa Hitlerja. Velika Nemčija. Samo pod vodstvom velike Nemčije in Adolfa Hitlerja ima Slovenski narod zagotovljen prostor pod soncem. Tako klerofašisti leta 1944 v časopisu Slovenec. Dva dni po začetku zavezniške invazije v Normandiji, so v Slovencu zapisali;

Napadena je svobodna Evropa, ogrožena je demokracija, skupaj z veličastno Nemško armado se bomo uprli …….! Kje smo danes, gospodje, tovariši in  kameradi fašisti? V Novi Evropi pod vodstvom Velike Nemčije. Bravo. Potem pa že enkrat priznajmo, da smo po krivem potolkli osvoboditelja Adolfa Hitlerja v drugi vojni. Vso to srečo, blaginjo in bogastvo nam je Dolfe ponujal že leta 1939. Mi pa nič. Nič? Zdaj sem pa ustrelil v prazno. Vse prej kot nič. Hudiča in demokracije smo se tako prestrašili, da smo se povezali z rdečo armado in zahodno alianso hkrati. Svet je bil črno bel. Takrat in nikoli več.

Po letu 1945, je vsaka država z mečem in ognjem branila svojo ideologijo. Tako Amerika, Sovjetska zveza in  Izrael kot Jugoslavija. Zunanjim in notranjim sovražnikom suverenih držav se ni  bralo zakonov in s spoštovanjem človekovih pravic se ni ukvarjal nihče. Sovražnike so takrat pobijali. Tudi pri nas! Če jih ne bi, bi oni nas. Kdo ne pozna imen Jicak Rabin, Ehud Barak in Benjamin Netanjahu? Zasedali so najvišje položaje v Izraelski državi. Zasedli so jih, ker so se dokazali svojemu narodu. V petdesetih in šestdesetih letih so kot pripadniki varnostnih sil, pobijali sovražnike svoje države. V domovini veljajo za narodne heroje,čeprav so večino umorov izvršili na drugem koncu sveta. Si znate predstavljati, da bi kakšen Izraelski medij svoje heroje označil za »židovske morilce« in zahteval pravico za njihove »žrtve«? Naslednjega jutra ne bi dočakal ta medij in tisti, ki se je pod to podpisal.

Pri nas pa? Pri nas je drugače. Mi smo ekstra demokrati in hlapci hkrati. Imamo fašistično stranko SDS, ki ni obrobna stranka. Gre za drugo najmočnejšo stranko v državi. Če mene vprašate, gre za najmočnejšo stranko v državi. SMC ni stranka. Poslanski mandati jo ne naredijo največjo, niti najmočnejšo. Pred tremi leti je bila potemtakem najmočnejša sila PS. Nak, niti PS ni bila stranka, zato jo danes ni več. Razna interesna združenja, ki jih domnevno poganja forum 21, pred vsakimi volitvami spečejo stranko in zmagajo. Neverjetno a resnično. Vsaka nova stranka je slabša od prejšnje. Še vedno pa bolj sprejemljiva kot fašistična SDS. In v tem ideološkem klanju in prerivanju vi vidite prihodnost, rast in nova delovna mesta? Malo morgen fašisti in oni drugi, kako bi vas poimenoval? FDV klan!

FDV tipčki in povprečni predavatelji Ljubljanske pravne fakultete, so se zavihteli na oblast. Ali bolje rečeno, oblast jih je začasno sprejela medse. Zdaj pa imamo državo v leru. In nič ne kaže, da se bomo kam premaknili. Najbrž je prav, da se nikamor ne premaknemo? Če si Slovenijo predstavljamo kot avtobus, vam bo še najbolj jasno. Vi ste potniki v tem avtobusu. Šoferji Janez, Milan, Borut in Alenka so odpovedali. Če sta prva dva še imela izpit za šofiranje tega avtobusa, ga Borut in Alenka nista imela. Zato zdaj stojimo na postaji. Vem, mudi se vam naprej. Šoferja pa ni. In kaj zdaj? Če bi sedeli v resničnem avtobusu in bi pobegnili vsi šoferji, kaj bi storili? Vem, nisem pozabil, da se mudi. Tam spredaj se nekaj prerekajo in vlečejo slamice, kdo bo vozil naprej! In glej ga nesrečnika-zmagovalca. Telovadec Miro je potegnil slamico. Ampak Miro nikoli ni sedel za volanom tricikla, še izpit za kolo nima. Miro sede za krmilo avtobusa. Se boste peljali naprej? Če bi sedeli na pravem avtobusu in bi namesto šoferja za volan sedel prvi potnik! Bi se peljali naprej? Vem da ne. Vik in krik, odprite vrata in še kakšna pest bi zapela na Bavarcu.



Tale nesrečni avtobus z imenom Slovenija ne bo šel nikamor. Na postaji kjer je obtičal, ga bodo razmontirali, razprodali uporabne dele, ostalo pa odvlekli na odpad. Evro odpad z vsemi eko taksami, da ne bo pomote. Še za svoj pogreb nimate več, dragi Slovenci.

Šofer Janez, trenutno na letnem oddihu v Puščavi, je za klerofašiste edino upanje. Za vse ostale pa sporočilo, da vozijo še druge proge.


Reporter postaja obvezno čtivo za pedofile in pedre. Janez Turinek, Vinko Vasle, Silvester Šurla, Jože Biščak-Bišči piš in Aleš Primc so trden garant, da bo v Slovenski družbi vedno prostor in toleranca za izmečke. Hvala Janez. klapEND



originalen tekst je bil objavljen na spletni strani www.mikstone.si

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Posvojenec iz Albanije - Ivan Janez Janša

Ivani Jansha SDS   Albanec Janez Janša 17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ... nazadnje proti migrantom. Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna

Blog Mikstone in tat Mazzo Van Klein

Najbrž ste opazili, da bloga mikstone.si ni več. Pričakoval sem to potezo, ker sem Matjaža Kleina zaradi kraje naročnin., kraje domene, izsiljevanja in goljufije prijavil policiji. Nisem hotel tega javno reševati, zato sem najavil novo spletno stran, a zdaj je kar je. Zadnji mesec mi je blokiral dostop do naročnikov, ker mi je kradel denar.   Karkoli se zdaj dogaja ali se bo dogajalo na mikstone,si, ni več moje delo, ker mi je Matjaž Klein ukradel domeno in blokiral dostop. Danes sem zapisal, da se s spletno stranjo ukvarjajo kriminalisti. No, to je to.  Nova spletna stran bo v tem tednu na mikstone.com  Tole je objavil, tat iz Polja :) MIKSTONE   V izogib še večji finančni škodi, neporavnanih vseh dogovorjenih finančnih obveznostih ter zaradi skrajno nemoralnega odnosa s strani pisca vsebin tega bloga, blog ne bo več dosegljiv.   Hvala za razumevanje, Mazzo Še večji škodi? Kakšne finančne obveznosti naj bi jaz imel do tega fuk fehtarja in kvazi fotografa? 1/3 naročnin vsak mesec si je