Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 19. februar 2018

Further


Vsak ponedeljek se sprašujem isto. Do kdaj še? Ne vem, raje ne razmišljam o tem. Začetek tretjega meseca bo prinesel korenite spremembe. Kako in kaj, boste izvedeli pravočasno. Jutri se bo končalo maltretiranje sodišča v zvezi z »Igro«. Sodba bi morala biti že izrečena, pa se je sodnica »ustrašila«, da bo televizija objavila posnetek pogovora, ki bi njo in njeno sodbo osmešil. Gre za eno »bolno« vzporedno zgodbo, na katero nimam vpliva. O njej in vlogi tipov, ki jih plačuje nacionalna televizija, ko bo sodba izrečena. Druga velika nadloga Dušan Mikuš se mi je sam snel z vratu, ko je s Stuškovo kandidatko Sabino Lončarič zamudil na narok in je sodnica Polona Herman postopek ustavila. Ostal je postopek na Ustavnem sodišču. Ostalo pa kot sem že dejal, ne bom javno komentiral. Po jutrišnji sodbi za Igro, se bom končno lahko posvetil bolj pomembnim stvarem.

Tisto zgodbo iz zaprašenih beograjskih arhivov bom naslednjič objavil do konca. Očitno gre res za resnično zgodbo, saj me je eden od zdavnaj upokojenih skakalcev poklical in mi zaupal podrobnosti, ki jih v poročilih ni. Da ne bo nepotrebne panike, zgodba nikogar ne kompromitira. Če koga že, je pa itak na zasluženem večnem počitku. Stane Dolanc npr., ki je »urgiral« iz ozadja, kot je danes moderno označevati osebe z močjo in vplivom brez formalne funkcije. Da ne razkrivam vnaprej, kmalu!No ja, pozabil sem na tožbo zaradi filma V imenu resnice. To bo na sporedu drugo leto, zato o tej temi, ko pride čas. Na koncu boste vsi skupaj »presenečeni«. Glede na maile, ki jih prejemam v zvezi s to tematiko, vam je večini jasno zakaj gre. Da ne bo nesporazumov, vojak je bil ubit. Ubil ga je tip, ki sem ga imenoval in mu kruh danes reže slovenska policija. Vse ostalo okoli tega primera pa je »big time« polomija iz vseh strani. Smrt vojaka je bila zlorabljena za zavajanja, nakladanja, iskanje medijske prepoznavnosti in slave. Vrečk za bruhanje nimam, jebi ga. Mi je pa slabo. Kaj boste s peticijo? Zahteva za spoštovanje pravne države? Še bolj mi je slabo! Prav zaradi spoštovanja te kvazi »pravne države« je morilec na prostosti, svojci žrtve pa »ovce«. V primeru, ki ga omenjam, so izvedli vse korake, ki jih narekuje zakon oz. vaša pravna država. Rezultat pa poznate.

Nekaj je narobe z vašo pravno državo, če se je morilec izmuznil po črkah zakona! Sklicevanje na pravno državo je sviranje kurcu. Zahteva po linču vpletenih bi bila bolj na mestu. Ampak to je samo moje osamljeno mnenje, da se razumemo.


Pridite, ko bo šlo »zares«. Če ne zaradi drugega, zaradi fotografij sestre umorjenega na Facebooku. Ker v bistvu za to gre (nekaterim). Pa sem bil zelo mil, ja!? klapEND