Skupno število ogledov strani

nedelja, 01. junij 2014

Dejan Kaloh


Dolgo sem razmišljal, kaj mi je storiti? Sovražnika potolči z vsemi sredstvi, četudi se je kasneje izkazalo, da so sredstva preumazana? Ni težava v tem, da je kaj preumazano in prepodlo. Politika ne izbira sredstev, ko obračunava z mano. Zato jih tudi jaz ne. Laži in podtikanj, pa se ne poslužujem! Zato tale tekst.

Lastnik portala Politikis Dejan Kaloh je moj sovražnik. In seveda obratno. Srečala se v življenju nisva nikoli. Zanj nisem slišal, dokler se me ni lotil na svojem portalu. Ker je mlajša generacija SDS-ovih jurišnikov verjamem, da tudi on zame ni slišal, dokler se nisem razpisal o Janši in njegovih na svojih blogih. Nizki udarci in zapisi, ki ne pritičejo nikomur, so se vrstili iz obeh strani. Ker Kaloha nisem poznal in o njem nisem vedel ničesar, sem se obrnil na Mariborske "vire". Ena od informacij, ki je prišla iz stranke Lipa je bila posebej svinjska. Kaloh je pedofil! 

Naslednji dve leti sem Dejana Kaloha javno označeval za pedofila in ga osiral, kjer je naneslo. Pred mesecem dni, ko sem zbiral izjave in naslove prič za prihajajoča soočenja na sodiščih, pa sem izvedel zame hudo neprijetno informacijo. Opisani dogodek se nikoli ni zgodil, Dejan Kaloh pa ni pedofil. 

Nimam obraza, da bi tole s Kalohom zamolčal in šel "dokazovat" nekaj, kar se ni zgodilo. Ne glede na vse pretekle zamere in težke besede. Zato sem že pred časom umaknil sporne zapise in se Dejanu Kalohu za zapisano opravičil. Vest pa mi narekuje, da se mu za zapisane neresnice in povzročeno škodo javno opravičim. Nimam prakse z opravičevanjem, zato ne vem, če sem se tega pravilno lotil? Ne bom iskal opravičila za svoje zapise, to bom reševal drugje. Ostane še opravičilo; Dejan Kaloh, obžalujem zapisane besede, ki so se izkazale za neresnične. Za neresnične zapise ti izrekam iskreno javno opravičilo.

Mitja Kunstelj